Interesat de achizitia unei masini rulate in leasing? Iata cum sa te orientezi in multimea de oferte

Galati - 8 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Desi decizia de a inchiria sau de a cumpara o masina are implicatii financiare, banii nu sunt singurul factor pe care ar trebui sa-l aveti in vedere inainte de a lua decizia finala.

Auto rulate leasing

Auto rulate leasing

Preferintele peronale, cat si stilul de viata ar trebui sa joace, de asemenea, un rol important daca decideti sa optati pentru auto rulate leasing cumparati o masina noua.

Beneficiile achizitiei de auto rulate leasing

Daca doriti sa mergeti pe varianta leasingului auto, atunci e necesar sa cunoasteti modul corect de inchiriere a unei masini. Iata cateva avantaje ale leasingului unei masini:

Plati lunare mici- Costul pentru inchirierea unei masini este de obicei mult mai mic decat cel al achizitionarii unei masini. Este necesara o plata lunara, nefiind nevoie sa platiti niciun impozit anticipat. Cu toate acestea, atunci cand returnati un vehicul inchiriat, este posibil sa aveti taxe suplimentare pentru deplasarea kilometrajului care depaseste limita admisibila, pentru incheierea unui leasing mai devreme de termen sau pentru eventuale daune produse masinii;
 
Atunci cand inchiriati o masina, o inchiriati pentru un termen fix, de obicei de la un an la patru ani. Suma pe care o platiti in fiecare luna este legata de valoarea deprecierii asteptate pe durata contractului de leasing. Diferitele marci si modele de vehicule se depreciaza la rate diferite. Platiti numai pentru deprecierea masinii care are loc in timpul perioadei de leasing;

Mai putine cheltuieli cu reparatii- Daca sunteti acoperit de o garantie a producatorului in timpul perioadei de leasing, nu trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa suportati o factura de reparare mare, neasteptata. Cu toate acestea, sunteti in continuare responsabil pentru intretinerea periodica, si suma minima de asigurare auto ceruta de statul in care locuiti.


Nu trebuie sa vinzi niciodata un vehicul. Dupa expirarea unui termen de leasing puteti returna pur si simplu vehiculul sau alegeti sa se initieze un nou contract de inchiriere pentru un vehicul diferit. Dar niciodata nu trebuie sa treceti prin dificultatea de a va vinde singur masina si de a va preocupa sa obtineti o valoare comerciala echitabila. Exista de asemenea optiunea de a cumpara un vehicul la sfarsitul termenului de leasing pentru un pret prestabilit. Ar putea fi o idee buna daca auto rulate leasing merita mai mult decat pretul de achizitie convenit - sau o idee proasta daca valoreaza mai putini bani.

Cum sa gasiti cele mai bune oferte de auto rulate leasing?

Daca v-ati decis sa inchiriati o masina dupa citirea beneficiilor de leasing de mai sus, va puteti intreba de unde sa incepeti.

Din fericire, leasingul unui vehicul este usor daca aveti la indemana sfatul unui specialist. In acest sens, echipa Auto Geist va sta la dispozitie cu tot sprijinul necesar pentru alegerea masinii potrivite. Cu o experienta relevanta in domeniu si cu o echipa implicata, Auto Geist va va consilia pe toata durata procedului de leasing.

Asadar, daca optati pentru achizitionarea sau leasingul unei masini rulate, Auto Geist va pune la dispozitie aici  un parc auto cu peste 100 de modele. Veti beneficia de service pentru o perioada considerabila de timp si de posibilitatea de a testa masina inainte de a lua decizia finala. Pentru detalii suplimentare va invitam sa vizitati pagina de Internet autogeist.ro.

Contactacti un reprezentant Autogeist si eliberati cel mai pur spirit auto.