Lac lemn exterior de la Color Magic – solutia pentru suprafete lucioase si protejate

BUCURESTI - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Lemnul este cel mai vechi material natural si face parte din viata noastrade zi cu zi, acesta fiind prelucrat sub diverse forme.

Lac lemn exterior de la Color Magic – solutia pentru suprafete lucioase si protejate

Incepand cu peretii locuintelor, mobilier, usi si ferestre, exista o multime de alte obiecte folositoare din lemn, ce pot fi protejate cu lac lemn exterior de la Color Magic. Acest lac special confera luciu natural masei lemnoase, dar si rezistenta impotriva soarelui, umiditatii si apei, substantelor chimice etc. Este usor de aplicat, se impregneaza cu usurinta in textura lemnului si nu are nevoie de prea mult timp pentru uscare.

Protejeaza-ti mobilierul de pe terasa cu lac lemn exterior

Intr-o societate moderna precum este cea in care traim in prezen, nu mai putem vorbi numai despre mobilier pentru interior, acesta fiind produs si pentru gradinile si terasele noastre. Pe langa fierul forjat sau masele plastice, majoritatea mobilierului amplasat in natura este din lemn. Fara un tratament corespunzator, lemnul isi pierde rezistenta sub actiunea factorilor de mediu si daunatorilor naturali, astfel ca piesele de mobilier se vor degrada in scurt timp. Din fericire, cu o simpla aplicare a unui lac lemn exterior, aceste griji dispar de la sine, lemnul fiind protejat in mod eficient.

Inconjoara-te de lemn. Protejeaza-l cu lac lemn exterior de la ColorMagic.ro

Natura are un efect benefic asupra noastra, la fel si materialele naturale precum este lemnul. Fie ca este lemn viu sau mobilier, lemnul reuseste sa ne induca o stare de bine. De aceea, intrebuintarile lemnului sunt foarte numeroase si pentru a ne putea bucura de acesta, este important sa-l protejam in moc corespunzator cu lac lemn exterior. In plus, nu trebuie sa uitam ca resursele de lemn sunt epuizabile, iar acesta trebuie taiat si folosit cat mai rational. In cazul in care nu incercam sa protejam materialul lemnos cu produse profesionale, acesta se va degrada si va fi nevoie de taierea cat mai multor copaci.

Diverse tipuri de finisare cu lac lemn exterior Sikkens

Finisarea suprafetelor lemnoase poate varia in functie de produsul folosit. Astfel, exista lacuri cu efect lucios, mat, opac, super-lucios sau chiar semi-lucios. Daca va doriti sa pastrati culoarea naturala a lemnului, atunci veti opta pentru lac lemn exterior fara putere de colorare, de preferat mat. Pentru ca lemnul sa aiba aceeasi nuanta deschisa, sunt recomandate produsele pe baza de apa, ce protejeaza si ofera luminozitate in accelasi timp.

Lac lemn exterior de la Color Magic – rezultate optime si costuri reduse

Daca aveti diverse piese de mobilier din lemn, ferestre, usi, garduri sau alte suprafete lemnoase ce necesita protectie, ColorMagic.ro va asteapta cu o gama variata de produse, printre care si lac lemn exterior. Puteti alege dintre mai multe variante de lac, acesta fiind fabricat de catre marele producator Sikkens. Asadar, achizitionand produse de calitate superioara, veti obtine rezultate satisfacatoare si nu veti face investitii majore.

Pentru mai multe detalii despre cantitatea necesara pentru o anumita suprafata, capacitatea de absorbtie a lemnului, numarul de aplicari necesare sau orice alt aspect de interes pentru dvs, telefonati la numarul 004 0724.336.280.

De asemenea, vizitati www.colormagic.ro!