Lascarpa.ro-incaltaminte de dama din piele la preturi rezonabile

BUCURESTI - 13 iunie 2017

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Orice femeie stie ca achizitionarea unei perechi de incaltaminte de dama din piele presupune costuri ridicate, avand in vedere materialul calitativ din care aceasta este confectionata.

Lascarpa.ro-incaltaminte de dama din piele la preturi rezonabile

La Scarpa va ofera incaltaminte dama din piele la preturi rezonabile pentru ca orice femeie ar trebui sa se bucure de purtarea unor incaltari de calitate.

De 21 de ani La Scarpa livreaza incaltaminte de calitate pentru romani, remarcandu-se rapid pe piata datorita modelelor create de designeri de la case de moda renumite, vandute insa la preturi pe care oircine si le poate permite. Incaltamintea de dama din piele creata de La Scarpa se remarca prin rezistenta si prin pretul acceptabil, care o face accesibila unei palete largi de romance iubitoare de pantofi.

Incaltamintea de dama din piele La Scarpa este in ton cu tendintele actuale, modelele sunt variate, atat elegante, cat si pentru purtarea de zi cu zi, iar preturile extrem de convenabile.

De exemplu, un model de incaltaminte de dama din piele vandut pe lascarpa.ro poate ajunge in jurul sumei de 400 de lei. Investitia va fi una foarte buna, pentru ca incaltamintea este una rezistenta, iar modelele create sunt mereu in pas cu moda.

Si, de indata ce veti vedea incaltamintea de dama din piele La Scarpa, cu siguranta va veti indragosti de modelele de pe site.

Pentru ca orice femeie are dreptul de a purta cele mai bune incaltari, La Scarpa a facut ca incaltamintea de dama din piele sa fie una accesibila tuturor. In plus, in cazul in care doriti o anumita pereche de pantofi La Scarpa si nu dispuneti de intreaga suma, aveti posibilitatea de a plati in rate modelul de pantofi achizitionat.

Stim cu totii ca o pereche de pantofi din piele este mult mai rezistenta decat una confectionata din alte materiale, ceea ce creste simtitor pretul de vanzare. De aceea, La Scarpa a decis sa imbine calitatea cu accesibilitatea, creand o multime de modele de incaltaminte de dama din piele la preturi pe vi le puteti permite.

Pantofi eleganti pentru seri speciale, sandale in trend pentru vara aceasta sau stiletto care vor intoarce privirile, La Scarpa va ofera o gama variata de incaltaminte de dama din piele.

Noua colectie de vara vine cu modele atractive din piele naturala, pentru toate gusturile. Cu preturi cuprinse intre 120 de lei si 350 de lei pentru modelel mai elegante, veti avea de unde alege perechea de pantofi, sandale, cizme sau balerini de care aveti nevoie.

Infiintata in 1996, compania La Scarpa celebreaza 21 de ani de cand ii accesorizeaza pe romani cu pantofi de cea mai buna calitate si in ton cu tendintele. Modele de pantofi sunt create in colaborare cu cateva prestigioase case de moda din Italia, din materiale de cea mai buna calitate. Preturile adapatate puterii de cumparare din Romania, calitatea produselor si posibilitatea de a achizitiona incaltamintea si in rate au facut ca La Scarpa sa devina lider pe piata de profil de la noi.

Pentru a vedea incaltamintea de dama din piele vizitati lascarpa.ro, iar pentru mai multe detalii apelati numarul de telefon 0752 722 772.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/lascarpa-ro-incaltaminte-de-dama-din-piele-la-preturi-rezonabile