LeasingAutomobile.ro - Masini second hand Germania – Autoturisme performante si economice

BUCURESTI - 31 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Alegerea unui automobil este o sarcina destul de grea, dat fiind ca exista o piata auto extrem de variata, cu oferte de masini noi, dar scumpe si oferte second hand, la preturi accesibile. O parte dintre pasionatii de masini aleg sa faca unele compromisuri, masinile rulate importate din tari europene fiind cea mai des intalnita optiune. LeasingAutomobile.ro este un dealer auto autorizat , ce se ocupa de comercializarea si sistemele de leasing a unei flote auto impresionante.

LeasingAutomobile.ro - Masini second hand Germania – Autoturisme performante si economice

Astfel, oricine poate opta pentru masini second hand Germania, aflate in stare excelenta si cu numar real de kilometri.

Servicii de consultanta si vanzari pentru masini second hand Germania

In momentul in care decideti ca a venit timpul sa achizitionati un nou autoturism, dar nu stiti exact ce va doriti, este important sa apelati la un dealer autorizat. Leasing Automobile va poate oferi toate recomandarile si informatiile de care aveti nevoie, precum si o lista completa cu masini second hand Germania, de unde sa alegeti autoturismul ce se potriveste cu cerintele dumneavoastra si bugetul disponibil. In cazul in care autoturismul dorit nu se regaseste in flota auto a acestui dealer,exista posibilitatea de a-l comanda.

Leasing, rate sau plata integrala? Masini second hand Germania mai usor de achizitionat ca oricand!

Deoarece masina este indispensabila in prezent, orice conducator auto merita sa intre in posesia modelului care se potriveste atat personalitatii sale, cat si sarcinilor de zi cu zi. Fie ca sunteti in cautarea unei masini de familie, a uneia sport sau a unei masini de lux, LeasingAutomobile.ro reprezinta destinatia perfecta. Aici puteti alege dintr-o gama variata de masini second hand Germania importate de la parteneri de incredere, aflate in stare functionala excelenta, testate si verificate riguros. In plus, plata masinii nu mai reprezinta un obstacol, dat fiind ca exista trei modalitati de achitare: leasing, credit bancar sau plata integrala.

Maini second hand Germania - Costuri mai mici si calitate garantata de Leasing Automobile

Leasing Automobile este un dealer auto de succes, a carui experienta contribuie la satisfacerea celor mai exigente cerinte de fiecare data. Parcul auto este format din autoturisme second hand Germania precum BMW, Opel, AUDI etc, dar si alte marci consacrate. Fiecare autoturism este insotit de documentele necesare, revizii, testari si certificate de buna functionare. Transportul acestora este gratuit in toata tara si primiti si garantie pentru fiecare model de masina in parte.

Profita de parteneriatul cu o firma specializata in comercializarea de masini second hand Germania!

De cele mai multe ori se intampla sa nu detineti suma integrala pentru achizitionarea unei masini noi sau a uneia second hand. Prin serviciile oferite, LeasingAutomobile.ro isi ajuta clientii sa intre in posesia automobilului dorit prin servicii de consultanta, sisteme de leasing sau imprumut bancar. Astfel, oricine poate opta pentru masini second hand Germania la preturi accesibile, fara batai de cap in ceea ce priveste demersurile de cumparare.

Pentru informatii suplimentare si imagini cu automobilele comercializate, accesati www.leasingautomobile.ro. De asemenea, puteti vizita unul dintre cele doua showroom-uri din Galati, respectiv Arad.

LeasingAutomobile.ro - Date de contact

Showroom Galati - Strada George Cosbuc Nr 138 Galati - telefon: 0741 41 44 88

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142 Arad – telefon: 0741 41 44 66

Date firma:

S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL

Numar Registrul Comerțului : J17/243/2015

Cod fiscal RO34139233