LexCars.ro - Cele mai spectaculoase masini de vanzare ale anului 2016

Targu Mures - 19 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

In anul 2016, publicatia britanica The Sunday Times a realizat unul dintre cele mai interesante topuri auto ale anului

LexCars.ro - Cele mai spectaculoase masini de vanzare ale anului 2016

Acest top a fost denumit: Top 100 Cars 2016 si a presupus nominalizarea a cateva modele care se fac remarcate si individualizate in fiecare dintre cele 20 de categorii stabilite pentru masini de vanzare comercializate pe toata durata anului.

Cele 20 de categorii identificate au fost: masini sport, suv-uri si 4 x 4 mari, masini de lux, masini electrice si hibride, masini de oras, subcompacte, subcompacte sport, hot hatch-uri, roadstere cu doua locuri, supercar-uri, decapotabile de familie, coupe-uri, crossovere compacte, crossovere mari, monovolume cu 5 locuri, monovolume cu 7 locuri, Break-uri medii, Break-uri mari, Masini mici si medii de familie, Masini mari de familie.

Dintre toate automobilele nominalizate in acest top, cele mai impresionante masini de vanzare au fost:

Volvo XC90, masina care s-a remarcat la categoria SUV-uri mari;

Mercedes-Benz Clasa S, care a impresionat la categoria masini de lux;

Tesla Model S, care a fost cea mai apreciata din categoria masinilor electrice si hibride;

Iar Audi A3 Cabrio a impresionat la categoria decapotabile de familie.

Volvo XC90 s-a facut remarcat la categoria SUV-urilor mari si a reusit sa subclaseze noul Audi Q7.

Mercedes-Benz Clasa S s-a impus in fata noului lansat BMW Seria 7 si se face remarcat prin confortul ridicat oferit pasagerilor. De asemenea, acesta dispune de numeroase caracteristici impresionante, precum iluminarea interioara exclusiv cu tehnologie LED, fiecare scaun este un birou de prima clasa si un fotoliu ce va asigura starea de bine, purificarea aerului cu molecule de oxigen ionizate.

De asemenea, modelul hibrid in special stabileste noi standarde in materie de protectia mediului.

Audi A3 Cabrio a batut Bentley Continental GTC la categoria Decapotabile de Familie. Plafonul metalic a fost inlocuit cu un acoperis textil, punandu-i pe pasageri in contact cu natura. Modelul se adreseaza generatiei tinere, nonconformiste, energice si mereu in cautare de senzatii noi si captivante.

LexCars.ro – Masini performante – Model si marci Bmw, Mercedes si Porsche

Dupa ce te-ai asigurat ca esti pregatit din punct de vedere financiar sa iti cumperi o noua masina performanta, acceseaza parcul auto online al companiei Lex Cars si descopera cele mai avantajoase oferte de achizitie.

Decizia de cumparare a automobilului este o responsabilitate care poate fi asumata de indata ce ai luat in calcul toate caracteristicile achizitiei. Preturile masinilor variaza de la model la model, in functie de capacitatea fiecarui autoturism si dotari.

Noua masina cumparata trebuie sa se potriveasca atat personalitatii tale cat si din punct de vedere al rolului: doresti sa cumperi o masina pentru tine si familia ta? Doresti sa cumperi o masina din pasiunea de a conduce pe distante lungi?

Intotdeauna nevoile trebuie diferentiate de ceea ce iti doresti cu adevarat de la modelele si marcile disponibile in cadrul parcului auto Lex Cars.

In final, achizitionarea unei masini vine in urma unei analize mai ample, iar decizia este de fapt un compromis intre ceea ce iti doresti si ceea ce iti premiti in acest moment. Ai grija sa fie cea mai buna decizie pe care o poti lua!

LexCars.ro – Date de contact

Website: www.lexcars.ro

Telefon: 0745 145 250

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/lexcars-ro-cele-mai-spectaculoase-masini-de-vanzare-ale-anului-2016