LexCars.ro – Masini de vanzare de cea mai inalta calitate la un super pret

Targu Mures - 10 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Automobilul a devenit in timp un obiect indispensabil care ne ajuta sa fim la locul potrivit si la momentul potrivit.

LexCars.ro – Masini de vanzare de cea mai inalta calitate la un super pret

Incercand sa ne faca viata mai usoara in acest secol al vitezei, compania Lex Cars asigura masini de vanzare variate, pentru orice tip de personalitate si posibilitati financiare.

Compania Lex Cars – Specializata in servicii profesionale pentru masini de vanzare de cea mai buna calitate

Compania Lex Cars este o companie romaneasca specializata in vanzarea de masini. Specialistii de la Lex Cars stiu cat de complicat si de obositor poate devei procesul de cautare si achizionare a unei masini perfecte, de aceea acestia pun la dispozitia clientilor o gama larga de masini de vanzare, in care se regasesc diferite marci si modele, menite a satisface orice exigenta din partea dumneavoastra.

Printre companiile specializate in procesul achizitionarii unei masini cu care compania Lex Cars colaboreaza se regasesc nume sonore de pe piata autohtona. Astfel, companiile BCR LEASING, BT LEASING si UniCredit Leasing sunt trei dintre companiile cu care Lex Cars detine parteneriate pentru a garanta o modalitate de achizitionare personalizata pe disponibilitatile clientilor.

Contract de leasing – Cea mai eficienta si convenabila modalitate de achizitie a autoturismului dorit

Procedeul de leasing pe care il ofera compania Lex Cars cu ajutorul firmelor partenere este unul extrem de facil care va poate ajuta in cazul in care nu beneficiati de suma necesara pentru autoturismul demult visat in momentul cumpararii.

In cazul in care doriti sa apelati la un astfel de contract de leasing aveti nevoie de niste acte suplimentare pentru ca intreg procesul sa se desfasoare in cea mai deplina siguranta pentru dumneavoastra.

Aceste documente difera in fuctie de calitatea clientului de la momentul achizitionarii masinii. Asadar, aceste acte justificative diferita daca sunteti persoana fizica, persoana fizica autorizata sau persoana juridica. Voi da un exemplu de acte necesare pentru achizitionarea unei masini in cazul in care sunteti o persoana juridica :

Astfel, daca sunteti o persoana juridica, pentru a putea beneficia de masini de vanzare oferite de compania Lexcars aveti nevoie de:

Un bilant pe 2015 si balanta aferenta acestuia ;

Un bilant pe 2016 si balanta aferenta ;

Ultima bilant pe anul 2016 ;

Si nu in ultimul rand, aveti nevoie de actul constitutiv, de o copie CUI si de buletinele actionarilor.

Trade in – Modalitate de achizitionare a masinii perfecte

O alta modalitate inedita prin care va puteti cumpara automobilul dorit este metoda Trade in. Aceasta reprezinta, in definitiv, dupa cum o spune si numele un schimb intre masina veche cu una noua, aleasa din stocul companiei Lex Cars.

Este foarte important de precizat ca produsele masini de vanzare puse la dispozitia clientilor sai de Lex Cars sunt revizuite anterior de catre cei mai buni specialisti specializati in controlul de masini de vanzare pentru a impiedica orice neplacere ulterioara suferita de cumparator.

Pentru nelamuri, detalii sau comenzi, va rugam sa accesati cu incredere site-ul companiei www.lexcars.ro sau luati legatura telefonic cu operatorii companiei.

Acestia va vor raspunde cu promptitudine la orice fel de intrebare. Numarele de telefon disponibile sunt +4 0745 145 250 sau +4 0364 455 102. Apelati cu incredere!