Locuinta dumneavoastra are nevoie de o schimbare? Incepeti cu achizitionarea de scaune bucatarie potrivite

BUCURESTI - 24 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Intrebati orice designer de mobila care este piesa mobilierului de uz casnic cea mai folosita iar acesta va va raspunde cu siguranta “scaunele din bucatarie”. Un scaun bun pentru bucatarie este un obiect care necesita destul de multa implicare din partea cumparatorului pentru a fi integrat corespunzator in decorul locuintei dvs.

Scaune de bucatarie

Scaune de bucatarie

Articolul de fata va pune la dispozitie sfaturi utile pentru alegerea de scaune bucatarie. Regulile sunt ca nu exista reguli. Dar exista cateva instructiuni interesante care va vor ajuta sa va orientati mai bine.

Care este tipul potrivit de scaune bucatarie pentru dvs?

Mobilierul poate determina personalitatea unei locuinte. Curba unui brat, piciorul unui scaun, adancimea unei perne - toti acesti factori stau la baza formarii unei atmosfere specifice in casa dvs. Si nu vorbim doar despre nivelul de confort. Inainte de a putea decide cu exactitate ce fel de scaune bucatarie va doriti, ganditi-va la tematica generala a decorului casei dvs. Culori stinse si decor traditional?

Explozie de nunante si un aer de modernitate?

Astfel de sentimente va vor ajuta sa determinati lucruri precum culoarea si constructia scaunului. Unui spatiu traditional i se potrivesc scaune cu colturi rotunjite si cu structura simpla; un decor indraznet al locuintei da bine cu scaune de bucatarie cu unghiuri ascutite si detalii neobisnuite.

Cat de importanta este inaltimea?

Indiferent de modul in care intentionati sa integrati in decor / potriviti / alegeti scaune pentru bucatarie cateva elemente fundamentale vor face aspectul intregului design sa fie bazat pe o anumita unitate care va intari dimensiunea estetica. Inaltimea scaunului este cruciala pentru o alegere cat mai potrivita.
Imaginati-va ca oaspetii dvs. s-au adunat in jurul mesei si sunt gata sa se bucure de o masa delicioasa, dar fiecare persoana este de o inaltime diferita. Pentru a evita neplaceri provocate de acest lucru, incercati sa pastrati aproximativ 10 centimetri de spatiu intre partea de sus a scaunului si partea de jos a mesei.

Dupa masurarea inaltimii ideale a scaunelor, ideal ar fi sa cautati un scaun fabricat din materiale de inalta calitate. Investirea in materiale potrivite, cum ar fi lemnul sau metalele de intalta calitate, face de obicei o achizitie de acest gen sa fie de durata. Locuinta dvs se va bucura astfel o perioada lunga de timp de cele mai bune scaune bucatarie, care vor fi rezistente la distrugeri sau deteriorari.

Cum se aleg culorile potrivite?

Apoi, incercati sa va ganditi la aspectul vizual pe care un anumite modele de scaune bucatarie il vor crea in locuinta dvs. Aspectul vizual se refera la cat de usor sau greu se integreaza o piesade mobilier, in acest caz scaune bucatarie, in locuinta dvs.
De exemplu, un scaun de culoare alba va avea efecte diferite asupra spatiului dvs. fata de acelasi scaun de culoare neagra. In mod obisnuit, cu cat este mai intunecata culoarea unui scaun, cu atat mai mult spatiul trebuie sa "respire" – altfel riscati ca locuinta dvs sa devina aglomerata.

Solutia castigatoare: mobilier de calitate de la un producator cu tradtitie in Romania

Daca va doriti ca mobilierul dvs. din bucatarie sa fie in pas cu ultimele tendinte in domeniu, este timpul sa faceti o investitie inteligenta. Puteti alege din gama variata de scaune bucatarie pe care ELVILA vi le pune aici  le dispozitie. Pentru a contacta magazinul si a beneficia de cele mai bune oferte oferte accesati www.elvila.ro sau contactati magazinul prin telefon 0729 660 831.