Probleme cu acoperisul? Hidroizolatia este solutia pentru tineretea fara batranete a casei tale

BUCURESTI - 12 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Acoperisul este partea cea mai greu accesibila a casei si, asemenea fundatiei, cea in care investim cel mai putin pentru modernizare sau analiza rezistentei in timp.

Hidroizolatie pentru acoperis

Hidroizolatie pentru acoperis

Viata acoperisului depinde de noi, de ceea ce facem in primele etape ale constructiei si ce facem dupa, pentru a-l intretine. Hidroizolatia acoperisului este singura solutie preventiva in calea principalelor daune pe care acesta le poate avea din cauza fenomenelor meteo neprielnice: vant intens, precipitatii, furtuni.

Conditiile meteo ajuta apa sa se infiltreze prin acoperis sau in structura sa, cauzand inundatii sau, odata cu mentinerea umezelii, ajutand mucegaiul si igrasia sa se simta ca acasa pe tavanul locuintei noastre. Consecintele? Aceste probleme ne fac sa ne simtim tematori pentru siguranta noastra (un acoperis cu infiltratii este in pericol de prabusire), ne pot imbolnavi (cu diferite alergii, simptome neplacute, boli de plamani) si strica per total senzatia de comfort, caldura, echilibru pe care locul nostru special, numit acasa, ni le ofera.

 

Acoperisul meu are probleme in mod repetat. Sa apelez la o hidroizolatie profesionista?

In fiecare toamna sau primavara se inunda balconul, la fiecare furtuna dintr-un colt al camerei pe care nu o mai folositi deja de cativa ani din cauza inundatiei si mucegaiului se aude un pic, pic enervant… Suna ca un scenariu cunoscut? Poate e momentul atunci sa cautam solutii propuse de experti pentru a investiti intr-o hidroizolatie calitativa pentru acoperis.

Dar daca scenariul de mai sus nu te-a convins, sa luam in considerare mai multi factori obiectivi pentru a face decizia mai usoara.

      Instalarea originala: ai angajat pe cineva experimentat, recunoscut in domeniu sau ai ales prima recomandare a unui prieten ori o firma din apropiere? - Instalarea deficitara, cu materiale ieftine poate duce in timp la necesitatea unor reparatii constante. Raportul reparatii constante-costuri: problemele cu hidroizolatia acoperisului apar initial la suprafata si noi reparam si reparam, dar apoi ajung probleme de structura, asa ca uneori e mai ieftin sa refaci hidroizolatia de acoperis sau chiar sa schimbi acoperisul cu totul.
      Varsta acoperisului: un acoperis poate rezista in fata precipitatiilor in functie de forma sa, materialele utilizate in constructie/hidroizolatie sau functionarea retelei de scurgere a apei pluviale cam 10-15 ani; daca acoperisul tau este mai batran, gandeste-te la schimbare, inovare, reparatii.

 

Acoperis hidroizolat? Beneficii in plus pentru toata casa ta si pentru pusculita.

Am luat in considerare toate punctele de mai sus si ne hotaram sa apelam la o firma de constructii pentru o analiza a daunelor sau dorim sa cumparam materiale hidroizolante si suntem noi mesteri priceputi. Odata realizate aceste reparatii sau inlocuiri vom observa in timp doua alte schimbari: creste eficienta termoizolatiei – acoperis fara infiltratii inseamna o casa mai calduroasa – si avem un cost energetic mai redus. Pentru realizarea acestor lucrari, Milucon.ro este recomandat pe piata, avand un portofoliu convingator si ajutandu-te in ceea ce priveste materialele utilizate inalt calitative, propunand tot felul de solutii pentru hidroizolatia intregii case. Si daca esti preocupat sincer pentru protectia mediului inconjurator si consumul energetic redus, iata ca expertii Milucon.ro vin si cu solutia acoperisului verde, o inovatie in hidroizolatii.

 

Cum ajuta acoperisul verde hidroizolatia si de ce este recomandat

 

“Green roof” este un concept nou in tara noastra si presupune crearea unui spatiu verde deasupra unei structuri facute de mainile omului, practic un acoperis format din mai multe straturi, deasupra fiind unul vegetal, viu, care protejeaza astfel: retine in radacinile plantelor apa din precipitatii, deci nu suprasolicita reteaua pluviala, ajuta atmosfera, ofera un aspect jucaus metropolelor cu blocuri gri de care ne-am saturat si izoleaza fonic locuintele.

Afla de pe Coment.ro mai multe despre Milucon.

Daca doriti sa faceti parte din schimbarea in hidroizolatii spre aceasta varianta ecologica, apelati cu incredere la echipa Milucon, care ofera consiliere si materiale necesare in instalarea acestui sistem inovator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/probleme-cu-acoperisul-hidroizolatia-este-solutia-pentru-tineretea-fara-batranete-a-casei-tale