Profesionistii Nordgeofor pentru foraje apa Salaj vin in intampinarea nevoilor tale!

Baia Mare - 8 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Multi oameni considera ca serviciile de foraj puturi sau fantani sunt la fel, dar nu este adevarat.

Foraje apa - Nordgeofor

Foraje apa - Nordgeofor

Lucrarile pentru foraje apa Salaj oferite de echipa Nordgeofor sunt de inalta calitate prin experienta, materialele si profesionalismul acesteia. Trebuie sa stim sa facem diferenta intre oamenii amatori din domeniu si profesionisti pentru ca aici vorbim despre un aspect foarte important si anume calitatea apei pe care o consumam deci in final despre sanatatea noastra!


Ce inseamna o firma profesionala de foraje puturi de apa – Nordgeofor

Aceasta companie utilizeaza cele mai moderne instrumente recomandate pentru forarea puturilor si executa foraje de adancimi medii si mari oferind preturi avantajoase ce se vor amortiza in timp. Preturile pot sa varieze in functie de adancimea la care se face sapatura, de investigarea permanenta a zonei in care urmeaza sa se faca putul de apa, de debit, de sol etc.

Pentru a avea parte de lucruri de inalta calitate nu trebuie sa stai pe ganduri si sa faci vreun compromis. Din acest motiv, echipa Nordgeofor iti sugereaza sa te informezi foarte bine prin contactarea specialistilor lor la numarul de telefon afisat pe site: www.nordgeofor.ro Acestia iti pun la dispozitie raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai fara sa fii nevoit sa faci singur research pe Internet.

Nu uita ca serviciile pe care le primesti de la oamenii amatori din domeniu care spun ca fac lucrari ieftine si foarte rapide sunt servicii care vor esua pentru ca nu sunt rezistente in timp.
Iata care sunt tipurile de foraj si adancimea acestora ca sa stii ce trebuie sa alegi!

Atunci cand exista puturi de adancime foarte mica apar si riscurile pentru ca prima suprafata de apa a panzei freatice este cea mai des utilizata. Acest strat este umplut cu apa in momentul in care ploua, insa atunci cand nu se produc ploi el poate sa sece. Un alt motiv il constituie faptul ca acest prim strat poate sa fie afectat cu usurinta din pricina unor impuritati aduse de gropile de gunoi de exemplu, iar calitatea apei este afectata.

Specialistii Nordgeofor iti recomanda in acest caz sa optezi pentru forajele de adancime medie si mare. Astfel, riscul contaminarii apei scade, iar calitatea apei creste si ramane aceeasi indiferent de anotimp sau de temperatura.

Ce trebuie sa ia in calcul un inginer de foraj atunci cand isi proiecteaza o noua lucrare?

Decizia cu privire la adancimea pana la care se va face sapatura
Sa se faca masuraturi geofizice si de debit daca acest lucru se impune
Sa se ocupe de actiunile care constau in purificarea complexa a apei
Sa se realizeze fisa de foraj
Sa identifice prezenta oricaror pericole care ar putea sta in calea realizarii forajului

Echipa Nordgeofor iti sta la dispozitie pentru foraje apa Salaj si pentru orice nelamuriri ai cu privire la acest aspect la numarul de telefon 0751.014.477, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 21:00.
Datorita echipelor flexibile pe care le detine, Nordgeofor poate sa execute lucrari de foraj puturi apa potabila in toate judetele din Romania.

Apa pe care o consumi trebuie sa fie 100% potabila, fara chimicale! Nordgeofor garanteaza servicii sigure de foraj puturi de apa. Tine cont de calitatea vietii pe care o duci prin decizii inteligente in acest sens!