Scaun auto bebe - accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din masina unui parinte

BUCURESTI - 12 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Scaunul auto bebe este un accesoriu pe care parintii ar trebui sa-l aiba in masina inca de la nasterea celui mic pentru a fi in maxima siguranta in timpul calatoriilor cu automobilul.
Pe site-ul carucioaredecopii.ro intalnim o multitudine de variante ale scaunelor auto pentru copii, unele incluse pachetele de achizitionare a carucioarelor 3 in 1, altele comercializate separate. Toate modelele sunt clasificate in functie de greutatea bebelusui si vei intalni scaune auto 0-13 kg, 0-18 kg si 0-36 kg.

Scaun auto bebe

Scaun auto bebe

Cum alegem un scaun auto?

Cand alegem un scaun auto pentru bebe trebuie sa ne gandim in primul rand la siguranta acestuia in trafic. De acea pe piata exista 2 tipuri de prindere a celui mic in scaunele auto : cu centura sau cu ISOFIX ( international standard organization fix) . Magazinul online carucioaredecopii.ro recomanda scaunele cu cel de-al doilea tip de prindere deoarece acestea prezinta avantajul de a se plia pe “reactia” automobilului in timpul unui impact .

Inainte de a achizitiona un astfel de model, trebuie sa te asiguri ca masina este combatibila si prezinta puncte de prindere ale sistemului ISOFIX. Consulta specialistii magazinului online, pentru a te asigura ca faci cea mai buna achizitie atunci cand te decizi sa cumperi un scaun auto bebe.

Avantajele scaunelor auto dotate cu sistem ISOFIX

Modele de scaune auto care prezinta un sistem de siguranta Isofix are urmatoarele avantaje:
Impiedica deplasarea scaunului in cazul unui impact sau a unei frane .
Cadrul scaunului este realizat din metal si plastic de calitate, ceea ce confera durabilitate in timp produsului .
Deplasarea in fata a a scaunului auto este imposibila datorita centurii de prindere din spate

Este un plus de siguranta acest sistem de prindere fata de alte modele de scaune auto pentru bebelusi .
Se poate monta atat pe bancheta din spate ( asa cum este recomandat de catre specialist “ Copii pana la varsta de 13 ani trebuie transportati pe bancheta din spate”), cat si pe scaunul din dreapta soferului, daca autovehiculul permite acest lucru.

Bugetul nu trebuie sa fie o limita

Pentru a oferi confort si siguranta celui mic trebuie sa investesti in produse de calitate.Asadar este important sa te gandesti cam cat ai fi dispus sa investesti in caruciorul si scaunul auto al copilului, elemente necesare in cresterea si dezvoltarea lor. Optiunea de search a magazinul online iti ofera posibilitatea de-a iti seta un buget, iar platforma iti va prezenta doar produsele care se incadreaza in acea suma de bani.

Fiind atatea modele pe piata, alegerea poate fi una foarte dificila, iar pretul ridicat poate indica sau nu calitatea produsului.De aceea trebuie sa te consulti cu specialistii din cadrul echipei carucioaredecopii.ro
Carucioaredecopii.ro- locul de unde toata lumea pleaca fericita

Magazinul online carucioaredecopii.ro aduce bucuria pe fata copiilor si a parintilor inca din anul 2005.De-a lungul timpului acestia s-au remarcat datorita produselor de calitate pe care le comercializeaza si a satisfactiei pe care o ofera parintilor. Conform cifrelor inregistrate peste 90% dintre client s-au declarat multumiti de produsele pe care le-au achizitionat .

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un scaun auto bebe de la specialistii in domeniu sau iti doresti mai multe informatii despre produsele care te intereseaza, apeleaza aici  la reprezentantii magazinului:
Telefon : 0723 666 005 / 0743 666 006
Email : contact@carucioaredecopii.ro
Adresa Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu, nr 181 A, sector 6, Bucuresti