Sisteme de supraveghere video exterior – Securitate garantata pentru locuinta ta

BUCURESTI - 23 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Daca detineti orice fel de proprietate si vreti sa va asigurati ca aceasta se afla mereu in siguranta, instalarea unui sistem de supraveghere video exterior poate fi o solutie foarte buna.

Sistem de supraveghere video exterior

Sistem de supraveghere video exterior

Daca pentru interiorul imobilelor din spatiul rezidential, public sau comercial pot fi instalate mai multe tipuri de tehnologii, pentru exterior este necesar sa apelati la o firma specializata, care sa va ofere un sistem de supraveghere video exterior rezistent la intemperii.

Cum trebuie sa fie un sistem de supraveghere video pentru exterior?
In general, aceste sisteme indeplinesc mai multe criterii functionale, pentru a oferi randament maxim beneficiarilor.

Altfel spus, acestea trebuie sa ofere imagini clare chiar si la distante mari, trebuie sa acopere suprafete mai mari, sa reziste factorilor de mediu si sa aiba cat mai multe functii care sa le sporeasca utilitatea. In functie de preferinte si necesitati, puteti opta pentru mai multe tipuri de sisteme, printre care cele cu fir (clasice), cele wireless, cu sau fara infrarosu, cu sau fara card de memorie intern etc. Indiferent de optiunea aleasa, trebuie sa va asigurati ca imaginile sunt calitative, iar accesul la acestea este posibil in orice moment.

Protectie sporita cu sisteme de supraveghere video pentru exterior
Exista cateva motive pentru care specialistii recomanda acest tip de camere, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Printre acestea se afla:
Puteti supraveghea zona vizata de la distanta, prin intermediul unui telefon, laptop sau unei tablete;
Putet urmari imagini si pe timpul noptii, gratie led-urilor cu infrarosu si tehnologiilor avansate ce sporesc vizibilitatea in conditii de luminozitate slaba;
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste rezistenta acestora, intrucat ele sunt adaptate la conditiile extreme ale vremii;
Sunt usor de instalat si pot fi amplasate in orice colt sau zona cu vedere foarte buna;
Au preturi accesibile, mai ales daca nu sunteti in cautarea unui sistem foarte complex.

In cele din urma, pentru a fi siguri de investia in sistemul de supraveghere ce va poate garanta satisfactia, trebuie sa tineti cont de cativa factori precum: tipul lentilei, rezolutia, prezenta led-urilor infrarosu, distanta la care poate inregistra sau prezenta unei carcase special concepute pentru a oferi rezistenta in orice conditii. Daca nu sunteti foarte siguri de ceea ce aveti nevoie, nu ezitati sa cereti sfatul unui specialist. Acesta va poate asista incepand cu procesul de achizitie, pana la montaj si intretinere.

Solutii accesibile pentru siguranta ta

E-camere.ro este un magazin online care va poate ajuta cu produse si servicii profesionale si la care puteti apela oricand, pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii de supraveghere.
Daca sunteti in cautarea unor sisteme de supraveghere video exterior si nu stiti de unde sa achizitionati acest tip de echipamente, E-camere.ro este unul dintre magazinele online de specialitate care va intampina cu cele mai bune oferte. Pe langa preturi competitive si marci recunoscute, specialistii de aici va ofera sfaturi si recomandari personalizate, pentru ca echipamentele alese sa va asigure protectia de care aveti nevoie. Camerele sunt disponibile intr-o gama variata de modele si pot fi comandate online.

Pentru detalii suplimentare si comenzi, accesati  aici .
Date de contact:
Departament de Vanzari
Tel: 0767 390 475
E-mail: vanzari@e-camere.ro

Departament Tehnic
Tel: 0765 487 387
E-mail: suport@e-camere.ro