Sisteme de supraveghere video. Specificatiile de care trebuie sa tii cont inainte de a alege dispozitivul perfect pentru tine

BUCURESTI - 20 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

In special din motive de siguranta, acestea au acaparat spatiile publice precum o panza de paianjeni.

Sistem de supraveghere video

Sistem de supraveghere video

Fie ca intri intr-un supermarket, intr-o scoala sau spital, stii ca este posibil ca in aceste locuri sa fie instalate sisteme de supraveghere video.

Desi preturile difera si este esential sa stii ca atunci cand un sistem are un pret mai mare va avea si functii mai avansate, va oferi o calitate a imaginilor mai buna si multe alte detalii tehnice pentru o inregistrare perfecta, un sistem mai ieftina va indeplini acelasi rol de inregistrare, insa calitatea imaginilor ar putea sa difere semnificativ. Este bine sa ai montat in locuinta un sistem de supraveghere, indiferent ca este unul foarte scump sau unul mai ieftin. Vei vedea ca, in momentul in care te astepti mai putin, acesta isi va dovedi eficienta.

Specificatiile de care trebuie sa tii cont cand cauti sisteme de supraveghere video perfecte
Este surprinzator cat de multe functii poate ajunge sa aiba un sistem de supraveghere video. Totusi, inainte de a cumpara un astfel de sistem, este util sa iti faci o idee despre toate specificatiile lui tehnice si despre cat de folositor iti va fi acesta.

Camere HD

Acum cativa ani, majoritatea sistemelor de supraveghere mai ieftine erau putin capabile de a inregistra imagini clare. Chiar si cele mai performante inregistrau imagini destul de difuze, care presupuneau un efort considerabil de identificare a persoanelor filmate si, in consecinta, luarea unor masuri.

In prezent, lucrurile s-au schimbat destul de mult, iar astazi, datorita evolutiei rapide a tehnologiei, majoritatea sistemelor, indiferent de pretul pe care il au, detin camere ce inregistreaza imagini de calitate superioara, HD. Achizitioneaza un sistem de supraveghere ce detine camere video care inregistreaza imagini de cel putin 1280x720 pixeli, daca iti doresti ca acestea sa fie cat mai clare.
Senzori de detectare a miscarilor si sunetelor
Acesti senzori detecteaza sunetele si miscarile, iar o camera poate sa fie setata sa inregistreze orice zgomot sau miscare din preajma ei. Daca optezi pentru sisteme de supraveghere video CCTV cu conectare la smartphone-ul personal, acesta te poate alerta imediat ce senzorii detecteaza activitatea, printr-o aplicatie speciala.

Astfel, ai posibilitatea de a verifica daca activitatea inregistrata de sistem este cauzata de un pericol, precum patrunderea unui infractor in casa, de un animal sau de plansul copilului.
Cel mai bun sistem de supraveghere video trebuie sa vina la pachet cu o aplicatie pentru telefon sau computer. Camerele sunt conectate la aplicatie prin intermediul internetului, de aceea ia in calcul faptul ca trebuie sa ai internet functional atat acasa, cat si pe telefon, daca vrei sa primesti alertele.

Infrarosu

Practic, un sistem ce detine o camera care nu inregistreaza pe timpul noptii este unul inutil. Noaptea este perioada in care este cel mai posibil ca un hot sa patrunda in casa, de aceea camera ta trebuie sa poata surprinde fara probleme imaginile si atunci cand afara este intuneric.

Cardul de memorie

Imaginile inregistrate de sistem pot fi stocate fie pe un card de memorie, care trebuie golit periodic, fie online, contra unei sume lunare platite.

De unde cumparam?

E-camere.ro este magazinul online in care gasesti o gama variata de sisteme de supraveghere video, la preturi pentru toate buzunarele. Astfel, daca iti doresti un sistem de supraveghere pentru garaj sau casa ori pentru instalarea intr-o cladire de birouri sau orice alt spatiu, aici este locul in care vei gasi ceea ce ai nevoie. Pe aici  vei gasi tot ce iti doresti.
Date de contact:
Email: vanzari@e-camere.ro
Telefon: 0767 390 475
Website: www.e-camere.ro