Stralucirea obiectelor de lemn se obtine cu lacuri pentru exterior

Brasov - 2 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Lemnul este un material ce apare in majoritatea constructiilor si amenajarilor exterioare ale gradinilor, iar majoritatea pieselor nu ar fi aratat asa de spectaculos daca nu ar fi fost folosite produse speciale in acest scop.

lacuri pentru exterior Klebrom

lacuri pentru exterior Klebrom

Pentru a beneficia si dumneavoastra de acest efect, utilizati lacuri pentru exterior de la compania KLEBROM si astfel obiectele din lemn vor avea un design clasic si placut, dar in acelasi timp lacul ajuta si la pastrarea prorpietatilor existente ale suprafetei de lemn.


De cele mai multe ori, casele din lemn sau obiectele de mobilier din gradina exterioara, sunt supuse unor conditii nefavorabile si materialul din care sunt confectionate risca sa se degradeze cu trecerea timpului si tocmai de aceea este recomandat sa folositi lacul pentru protectie cat si pentru a da un plus de stralucire obiectul respectiv.


Cu ce va poate ajuta firma KLEBROM pentru a evita astfel de situatii?

In primul rand va pune o gama variata de produse calitative destinate lemnului printre care se numara si lacurile de acoperire Deco-tec, care garanteaza o durata de viata o obiectelor realizate din aceste tipuri de materiale mult mai mare decat ar fi avut in mod obisnuit. In aceste conditii, in cazul in care alegeti sa cumparati de la KLEBROM, aveti garantia ca produsele indeplinesc cerintele pe care orice client le cauta la preturi cat mai accesibile.

Exista o multitudine de beneficii aduse atunci cand este utilizat un lac pentru lemn corespunzator:
Lacul are capacitate de a asigura acelasi aspect a lemnului pe o durata indelungata de timp.
Ploaia excesiva si temperaturile extreme nu mai reprezinta de mult o bataie de cap, pentru ca nu mai exista posibilitatea ca suprafata lemnului sa fie plina de fisuri, care ulterior sa permita apei sa patrunda si sa duca la umflarea acestuia.

Atunci cand un lac are in componenta numai materii prime de inalta calitate, uscarea acestuia se face mult mai repede si de asemenea procesul de aplicare este usor chiar si pentru cei neavizati.
Pentru a va putea bucura de un aspect cat mai placut al pieselor din lemn va invitam sa achizitionati cu incredere lacuri pentru exterior de la KLEBROM, la preturi cat mai avatajoase pentru dumneavoastra.
O mica parte din gama de produse existente la firma KLEBROM

1. Deco-tec 5410 este un lac ce se remarca prin rezistenta asupra razelor UV si se poate utiliza pentru toate obiectele exterioare, indiferent de tipul de lemn folosit pentru confectionarea acestora. Patrunde in suprafata lemnului si are capacitatea de a pronunta culoarea naturala, ce se pastreaza pe durata timpului.

2. Deco-tec 5420 este un produs cu proprietati ridicate, respinge in totalitate apa si totodata confera o nuanta mai pronuntata a lemnului. Acest tip de produs se aplica manual cu ajutorul unei pensule, iar timpul in care se usuca este unul mic, de aproximativ 3-4 ore, in cazul unor temperaturi resimtite de cca 20 de grade.

Pentru a afla si mai multe informatii legate de lacuri pentru exterior, intrati pe site-ul www.klebrom.ro si aici gasiti tot ceea ce va intereseaza din acest domeniu in care activeaza cu mare success firma KLEBROM.