TonerPro.ro comercializeaza consumabile originale si compatibile si cartuse imprimanta pentru diferite marci

BUCURESTI - 9 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Alegerea imprimantei potrivite poate fi dificila in contextul unei oferte variate de echipamente de printare cu functii diversificate, produse de diferite companii.

Cartuse imprimata - TonerPro

Cartuse imprimata - TonerPro

Primul pas consta in identificarea necesitatilor de utilizare, urmata de calcularea aproximativa a costurilor de intretinere, respectiv preturile practicate pentru cartuse imprimanta originale sau compatibile modelului preferat.

Care sunt necesitatile de utilizare ale imprimantei?

Ofertele avantajoase pentru aceasta categorie de produs sunt la indemana oricarui tip de utilizator, astfel ca se disting cateva categorii de clienti carora acestea le sunt adresate.

Utilizarea la domiciliu

Daca necesitatile de printare sunt frecvente sau daca pur si simplu doriti sa evitati printarea in centrele specializate pentru a economisi timp, este benefic sa aveti o imprimanta pe care sa o utilizati ori de cate ori este necesar.

De aceea, puteti investi intr-o imprimanta care sa asigure toate functiile de care cele mai performante modele dispun: printarea documentelor, copierea si scanarea si chiar printarea fotografiilor.

Utilizarea in activitatea birotica

In cadrul oricarei institutii sau firme, task-urile zilnice sunt indeplinite cu ajutorul unei imprimante multifunctionale.

Diferite imprimante multifunctionale din noua generatie incorporeaza mai multe functii: printarea si multiplicarea documentelor, scanarea si transmiterea prin fax.
Se poate opta pentru un model wireless, la care se pot conecta mai multe gadget-uri, chiar si din alte incaperi, pentru partajarea rapida a documentelor.

Imprimanta potrivita pentru studenti si elevi

Pentru facilitarea si reducerea costurilor destinate multiplicarii si copierii materialelor pentru studiu, achizitionarea unei imprimante este extrem de utila pentru elevi si studenti.

Pentru aceasta categorie de utilizatori este necesara o imprimanta care sa imprime clar si la calitate ridicate, fie ca este vorba de text sau de imagini.

Disponibilitatea pe stoc si preturile accesibile permit intretinerea optima a acestor echipamente prin schimbarea de cartuse imprimanta optime pentru modelul existent.

Imprimanta potrivita pentru fotografi

Tehnologia cu care sunt create imprimantele a depasit demult functiile de baza de printare monocroma a documentelor, existand in prezent modele inovatoare care printeaza la calitate ridicata chiar si fotografii.

Pentru a-si desfasura cu usurinta activitatile fotografice, profesionistii investesc intr-un echipament performant de printare a imaginilor preluate si astfel isi eficientizeaza modul in care prelucreaza imaginile fotografiate.

TonerPro.ro - Magazin online specializat in cartuse pentru diferite tipuri de imprimanta

Care sunt costurile de intretinere ale imprimantei pe care doresc sa o achizitionez?

Cel mai important aspect atunci cand achizitionati o imprimanta sau multifunctionala consta in verificarea disponibilitatii schimbarii cartuselor compatibile sau originale in magazinele de specialitate, pentru a fi siguri ca investiile periodice in schimbarea consumabilelor nu depasesc posibilitatile noastre.

Exista foarte multe modele si serii de imprimante produse atat de marci consacrate, dar si de marci mai putin cunoscute.

Este esentiala informarea cu privire la achizitionarea facila ori de cate ori este nevoie ca tonerul sau cartusul sa fie inlocuit.

Totodata, se vor analiza comparativ preturile consumabilelor compatibile sau originale corespunzatoare modelului pe care doriti sa il achizitionati.

Cum achizitionez cartuse imprimanta din magazinul online TonerPro.ro?

Magazinul online specializat in comercializarea consumabilelor este dezvoltat pentru cumparaturi sigure, rapide si avantajoase.

Crearea unui cont de utilizator va faciliteaza procesul de achizitie: dupa cautarea produselor dorite (selectarea brandului, seriei si modelului cautat), puteti alege dintre optiunile disponibile, prin adaugarea in cosul de cumparaturi.

Ulterior puteti plasa comanda, livrarea coletelor fiind gratuita pentru o anumita suma totala si pentru comenzile efectuate in Bucuresti.

Date de contact

Telefon: 021 348 15 19
Site web: www.tonerpro.ro
E-mail: comenzi@tonerpro.ro
Adresa: Bd. Energeticienilor 9E, Bl.M1, Birou 1022, Sector 3 - Bucuresti.