Vrei un semineu pe lemne in livingul tau?

BUCURESTI - 15 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Amenajarea casei tale este aproape de final si ai constatat ca mai are nevoie de un element cheie ce ii va oferi personalitate? Piesa de rezistenta care face diferenta in living-ul tau este un semineu pe lemne.

Semineu pe lemne

Semineu pe lemne

De asemenea, daca te afli inca la stadiul de proiectare a locuintei, iar proiectul prevede si un spatiu pentru semineu pe lemne si nu stii de unde sa incepi, atunci trebuie sa iei legatura cu un specialist ce te va ghida in alegerea celei mai bune variante de incalzire alternativa a casei tale.

De ce semineul pe lemne?

Un foc de lemne este intotdeauna ceva grandios. Trosnetul lemnelor și lumina flacarilor degaja mai mult decat caldura, degaja confort și liniste. Semineul este cel mai bun mod de a te relaxa și incalzi in acealasi timp in propria casa.

Pentru a beneficia de placerea de a face focul și de a simti vibratia de multumire pe care focul ti-o ofera, expertii Seminee Expert iti stau la dispotiei și te vor sfatui și te vor ajuta să faci alegerea modelului ce se va integra perfect in locuita ta. In schimb, tu și familia ta, veti primi confort termic sporit și bucuria de a fi impreuna in jurul focului.

Stii care sunt avantajele semineului pe lemne?

• Semineele pe lemne sunt fabricate din materiale de inalta calitate avand o tehnologie de ultima generatie pentru a functiona eficient si in conditii de maxima siguranta. Semineele pe lemne au un design ultra modern care confera incaperii o senzatie de spatiu primitor si cald;
• Semineele pe lemne au avantajul ca pot fi folosite cu usurinta prin achizitionarea lemnelor de oricunde din tara;
• Constructia semineelor este realizata din materiale calitative si foarte rezistente, precum: tabla din otel, componente din fonta etc.;
• Durata de viata a semineului pe lemne este mare tocmai pentru ca materialele din care este fabricat sunt profesionale;
• Semineele sunt prevazute cu usi de alimentare care au geam dintr-o sticla rezistenta la temperaturi ridicate.

Produsele pe care Seminee Expert le comercializeaza si le monteaza sunt produse testate la standarde europene ce au un design de ultima generatie cu decoratiuni personalizate pentru clienti si realizate in atelierul creativ propriu.

Echipa de specialisti Seminee Expert iti pune la dispozitie solutii pentru orice problema legata de cosuri de fum, sobe si seminee, oferind consultanta gratuita completa.
Seminee Expert este de parere ca astfel de produse nu se pot achizitiona online ci este nevoie de parerea atestata a unor specialisti pentru a face alegerea corecta si sigura.

Intra pe Seminee-Expert.ro daca te-ai decis ca este timpul sa iti completezi locuinta cu o alta sursa de incalzire si anume un semineu pe lemne, sau vino in Showroom-ul din Strada Toamnei, nr. 27, sector 2, Bucuresti.

Date de contact:
Tel: +4 0721 280 587 / +4 0744 207 437
E-mail: office@Seminee-Expert.ro