fortype    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fortype

 • fortype. Comunicat de presă Trencadis Corp

  fortype

  Bucuresti - 16 July 2019

  Comunicat de Argo Legacy SRL

  Compania Trencadis Corp anunță finalizarea proiectului de cercetare „TALOS – Comunicare intraorganizațională mobilă securizată” (cod SMIS 118785). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: it&c , communication , technology , trencadis , talos , fortype

  Vezi toate comunicatele de presa despre fortype

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fortype.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fortype. Informatiile despre fortype cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fortype, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fortype, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.