Forum for International Communications

Forum for International Communications


Descrierea companiei Forum for International Communications


La aceasta editie au fost inscrise in competitie 69 de campanii, reprezentand o crestere de 51% a numarului campaniilor inscrise in concurs la categoria 'persoane juridice' fata de editia precedenta.

'A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale sau publicului tinta ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania', a precizat Thomas Achelis. Gilda Lazar, membra in juriul competitiei, a adaugat: 'Romanian PR Award a reprezentat, de la prima editie, un proiect ambitios: acela de a face PR pentru PR, intr-o tara in care aceasta profesie asteapta inca recunoasterea mediului de afaceri. Astazi, evenimentul dedicat PR-ului romanesc a devenit o intalnire anuala de maxima importanta in agenda profesionistilor din domeniu. Am fost unul dintre primii sustinatori ai Romanian PR Award si ma bucur sa constat ca, de la an la an, notorietatea si calitatea acestei manifestari sporeste, in beneficiul comunicatorilor romani'.

Anul acesta au facut parte din juriu: Profesorul Tony Meeahan din Marea Britanie, membru al Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA); Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA; Jürg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice; Adriana Saftoiu, Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International; Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania; Mircea Vasilescu, Redactor-Sef Dilema Veche; Nelly Benova, Presedinta Asociatiei de PR din Bulgaria; Adrian Vasilescu, Consilier al Guvernatorului BNR; Cristina Guseth, Director Freedom House; Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania si Calin Sabac, Partener al Academiei Europene de Relatii Publice (EAPR).

Comunicate Forum for International Communications :

Vezi toate comunicatele companiei Forum for International Communications.