Companii importante ofera stagii de practica studentilor castigatori la Romanian PR Award 2006

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Competitia Romanian PR Award premiaza in fiecare an studentii interesati de excelenta in comunicare prin intermediul sectiunii Students Award, dedicata viitorilor specialisti in relatii publice.

Companii importante ofera stagii de practica studentilor castigatori la Romanian PR Award 2006

In fiecare an, castigatorii categoriei Students Award primesc stagii de practica in importante agentii de profil sau in departamente de comunicare ale unor companii de renume din tara. Anul acesta agentiile GMP, Tempo, Next Adevertising, Action PR Group si Media Consulta alaturi de companiile Vodafone, HVB, Banc Post si ziarul Cotidianul ofera locuri de practica pentru cei mai buni studenti din concurs. In total vor fi asigurate 20 de stagii de practica. Ca si la editiile precedente, NOI Distributie premiaza participantii la aceasta sectiune cu carti de specialitate renumite aparute exclusiv la mari edituri din strainatate. In plus, studentii inscrisi in concurs beneficiaza si de un training gratuit al agentiei Achelis & Partner Public Relations, principalul furnizor de cursuri de specialitate de pe piata romaneasca.

Festivitatea de decernare a premiilor pentru castigatorii Romanian PR Award 2006 va avea loc in seara zilei de 6 noiemnbrie la Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Competitia se bucura de sprijinul unor organizatii de profil precum Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Prime Romania.

Saptamana PR-ului Romanesc este sustinuta de sponsorul principal, Vodafone Romania, de sponsorii: BRD Groupe Societe Generale, Media Consulta, Alexandrion, Microsoft, Interbrew, Athénée Palace Hilton, Quadrant Amroq Beverages, JTI, NOI Distributie, Kinecto, Netbridge, Media Image, 3M, Lotus Telecom, Achelis & Partner, Grafica si Tipar, Leader Curier, Casa de Traduceri, Cramele Halewood si de partenerii media: Realitatea TV, Ziarul Financiar, Business Magazin, Cotidianul, Wall-Street, 24Fun, Revista Cariere, Media & Advertising, Markmedia, Saptamana Clujeana, Comunicatedepresa.ro, Focus Vest, EurActiv Romania, Port.ro si OnlineStudent.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/companii-importante-ofera-stagii-de-practica-studentilor-castigatori-la-romanian-pr-award-2006