CSR-Romania cu sprijin international

BUCURESTI - 10 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Fundatia Forum for International Communications si Centrul de Sustenabilitate si Excelenta (CSE) lanseaza oficial site-ul CSR Romania cu adresa de web 'www.csr-romania.ro', dedicat Responsabilitatii Sociale Corporative (CSR). CSR Romania isi propune sa pregateasca si sa sprijine companiile, organizatiile si institutiile guvernamentale in efortul lor de a se implica in societate si de a realiza programe durabile pentru comunitate.

CSR-Romania cu sprijin international

Scopul site-ului este sa ofere un spatiu comun in care sa aiba loc schimbul de experiente intre profesionistii de Relatii Publice si cei care activeaza in domeniul CSR. Utilizand experienta si studiile unor experti nationali si internationali de renume, CSR Romania pune la dispozitia utilizatorilor sai ultimele cercetari din domeniu, studii de caz din spatiul national sau international, analize, articole, documente, comunicate de presa si link-uri utile. Utilizatorii au avantajul de a fi la curent cu tendintele din domeniul responsabilitatii sociale corporative si pot beneficia si de serviciile oferite de CSR Romania prin training-uri si workshopuri. De asemenea, cei care sunt inregistrati au posibilitatea de a folosi 'My CSR', un serviciu prin care pot sa propuna si sa publice comunicate si studii de caz proprii. Aceasta sectiune este moderata, CSR Romania asigurand asistenta in pastrarea relevantei materialelor.

'Centrul de Sustenabilitate si Excelenta CSE are deosebita placere sa anunte colaborarea cu fundatia Forum for International Communications. Aceasta colaborare, materializata in lansarea site-ului CSR Romania, vizeaza o abordare holistica a CSR-ului, care include aspecte strategice si de comunicare. Portalul este primul pas al acestui parteneriat strategic intre cele doua institutii', a declarat Nikos Avlonas, Presedintele CSE.

CSR Romania beneficiaza de sprijinul partenerilor celor doi initiatori, printre care se numara Academia Europeana de Relatii Publice (EAPR), Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Europeana de Relatii Publice (CERP) si Programul de Dezvoltare al Natiunilor Unite (UNDP).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/csr-romania-cu-sprijin-international