Inca doua saptamani de inscrieri in competitia Romanian Public Relations Award

BUCURESTI - 8 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Perioada de inscrieri la Gala Excelentei in Relatii Publice a fost prelungita pana marti, 26 septembrie 2006.

Inca doua saptamani de inscrieri in competitia Romanian Public Relations Award

'Dorim sa oferim sansa de a se inscrie in concurs cat mai multor companii, organizatii si studenti, care au avut acces limitat la informatie in perioada concediilor de vara', a declarat Thomas Achelis, presedintele fundatiei Forum for International Communications.

Criteriile de jurizare pot fi consultate pe site-ul competitiei www.praward.ro.

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc pe 6 noiembrie 2006 la Athénée Palace Hilton . Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura 'Saptamana PR-ului Romanesc' (6-9 noiembrie 2006), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

'A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale sau publicului tinta ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania', a precizat Thomas Achelis. Gilda Lazar, membra in juriul competitiei, a adaugat: 'Romanian PR Award a reprezentat, de la prima editie, un proiect ambitios: acela de a face PR pentru PR, intr-o tara in care aceasta profesie asteapta inca recunoasterea mediului de afaceri. Astazi, evenimentul dedicat PR-ului romanesc a devenit o intalnire anuala de maxima importanta in agenda profesionistilor din domeniu. Am fost unul dintre primii sustinatori ai Romanian PR Award si ma bucur sa constat ca, de la an la an, notorietatea si calitatea acestei manifestari sporeste, in beneficiul comunicatorilor romani'.

Competitia se bucura de sprijinul unor organizatii de profil precum Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Prime Romania.

Saptamana PR-ului Romanesc este sustinuta de sponsorul principal, Vodafone Romania, de sponsorii: BRD Groupe Societe Generale, Media Consulta, Quadrant Amroq Beverages, Microsoft, Interbrew, Athénée Palace Hilton, Alexandrion, JTI, NOI Distributie, Kinecto, Netbridge, Media Image, 3M, Lotus Telecom, Achelis & Partner, Grafica si Tipar, si de partenerii media: Realitatea TV, Ziarul Financiar, Business Magazin, Cotidianul, Media & Advertising, Markmedia, Revista Cariere, Wall-Street, 24Fun, Saptamana Clujeana, Comunicatedepresa.ro, Focus Vest, EurActiv Romania, Port.ro si OnlineStudent.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/inca-doua-saptamani-de-inscrieri-in-competitia-romanian-public-relations-award