Junior PR Award premiaza performanta si creativitatea tinerilor comunicatori

BUCURESTI - 30 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Forum for International Communications ii invita pe viitorii specialisti in PR sa participe la a cea de-a opta editie a competitiei Romanian PR Award, sectiunea Junior. Inscrierile se fac pana la data de 14 septembrie 2010. Junior PR Award continua un proiect devenit traditie, incurajand profesionalismul si creativitatea studentilor care aspira la o cariera in domeniul relatiilor publice.

Junior PR Award premiaza performanta si creativitatea tinerilor comunicatori

Inscrierea se face gratuit si consta in conceperea unui campanii de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, in limbile romana si engleza. Studentii au deplina libertate in alegerea temei campaniei, dar trebuie sa identifice probleme sau oportunitati reale, pentru clienti reali (companii, ONG-uri, institutii de stat etc.). Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite si masurabile, cu indicatori de evaluare, care vor reusi sa echilibreze planificarea si cercetarea cu creativitatea. Lucrarile pot fi realizate fie individual, fie in grupe de pana la 4 membri, limita de varsta fiind de 25 de ani.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate in cadrul Galei PR Award, in data de 6 Octombrie 2010, la Palatul Parlamentului. Echipele finaliste vor obtine din partea organizatorilor stagii de practica in domeniul PR si carti de specialitate oferite de editura Publica. In plus, primii trei clasati vor putea participa gratuit la cursul 'Cum ne promovam prin marketing online', oferit de EXEC-EDU, o companie ASEBUSS si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.

In afara premiilor acordate de juriul international al competitiei, compania MOL Romania va oferi 'Premiul ecoMOL pentru excelenta in comunicarea de mediu'.

Mai multe detalii privind criteriile de jurizare si inscrierea pe http://www.praward.ro/pr-award/junior-pr-award.html

Cea de-a 8-a editie a Romanian PR Week se va desfasura la Parlatul Parlamentului, in perioada 5-7 Octombrie. Festivitatea de premiere PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 6 Octombrie.

Informatii suplimentare se pot obtine la inscrieri@praward.ro sau la tel 0722964382

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/junior-pr-award-premiaza-performanta-si-creativitatea-tinerilor-comunicatori