Premiul ecoMOL, pentru al patrulea an consecutiv la Junior PR Award

BUCURESTI - 2 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ca partener traditional al competitiei Junior PR Award, MOL ii provoaca pe tinerii comunicatori cu o tema tot mai des intalnita pe agenda companiilor din Romania: comunicarea de mediu.

Premiul ecoMOL, pentru al patrulea an consecutiv la Junior PR Award

Premiul ecoMOL pentru excelenta in comunicarea de mediu este o distinctie speciala care se acorda in afara premiilor stabilite de juriul international al competitiei Romanian PR Award. Dintre campaniile preselectate de juriu, reprezentantii MOL Romania vor premia cea mai reusita campanie de comunicare de mediu propusa de candidatii Junior PR Award.

Inscrierea se face pana la data de 14 septembrie 2010 si consta in conceperea unui campanii de PR, de maximum 1.000 de cuvinte, in limbile romana si engleza. Studentii au deplina libertate in alegerea temei campaniei de mediu, dar trebuie sa identifice probleme sau oportunitati reale, pentru clienti reali. Clientii pot fi corporatii, ONG-uri sau institutii de stat care deruleaza in Romania programe in domeniul protectiei mediului. Vor fi apreciate acele proiecte cu obiective bine definite si masurabile, care vor reusi sa echilibreze planificarea si cercetarea cu creativitatea. Lucrarile pot fi realizate individual sau in echipe cu pana la 4 membri, limita de varsta fiind de 25 de ani.

'Premiul ecoMOL este deja la a patra editie si speram sa primim si anul acesta proiecte valoroase care sa contribuie la constientizarea unui comportament responsabil fata de mediu', a declarat Erzsébet Felméri, Coordonator PR MOL Romania.

Castigatorii premiului ecoMOL vor fi recompensati cu o diploma si un pachet de carti de specialitate in domeniile PR si CSR.

Criteriile de jurizare si detaliile privind inscrierea pot fi consultate pe http://www.praward.ro/pr-award/junior-pr-award.html

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/premiul-ecomol-pentru-al-patrulea-an-consecutiv-la-junior-pr-award