Romanian Public Relations Week

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

JW Marriott Bucharest Grand Hotel va gazdui in perioada 7-11 noiembrie 2004 evenimentul "Romanian Public Relations Week 2004". Organizat de fundatia Forum for International Communications cu prilejul celei de-a doua editii a Galei "Romanian PR Award 2004", acest eveniment isi propune sa coaguleze preocuparile celor interesati de domeniul Relatiilor Publice si sa contribuie la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate.

Romanian Public Relations Week

Decernarea premiilor Romanian PR Awards va avea loc pe 8 noiembrie si va fi dublata in perioada 8-9 noiembrie de un congres international de exceptie "Management through Communication – Communications Management", care va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Sesiunile de lucru vor aborda tematici de mare interes pentru conducerea companiilor si comunitatea profesionistilor de Relatii Publice: comunicarea interna, managementul situatiilor de criza si branding-ul. Participantii vor avea prilejul sa discute direct cu personalitati relevante ale domeniului, din tara si strainatate, care dispun de o experienta vasta in comunicare si afaceri. Printre protagonistii evenimentului se numara:

• Anthony Van der Heijden, fost presedinte si CEO al Bancii Comerciale Ion Tiriac,
• Ted Lattimore, Presedinte si COO al companiei Connex,
• reprezentanti ai organizatiilor nationale si internationale de profil:
o Simona Miculescu, presedinta Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP)
o Tony Meehan, directorul competitiei Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA), Golden World Award
o Thomas Achelis, Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP)
o Tamas Barat, Vicepresedinte CERP
o Nelly Benova, Presedinte al Asociatiei de PR din Bulgaria
• Lidia Solomon, PR Manager Connex
• Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International
• Cosmin Alexandru, Director GFK Romania Market Research;
• Dan Apostol, Redactor Sef al publicatiei Invest Romania
• reprezentanti ai companiilor Coca-Cola HBC Romania, Interbrew, BRD - Groupe Societe Generale, Microsoft si Xerox.

Seminar "Crisis Communications"

Pe 10 noiembrie va avea loc un training practic cu tema "Crisis Communications", sustinut de renumitul profesor si practician Tony Meehan, directorul concursului international de comunicare "Golden World Award" si membru in juriul competitiei "Romanian PR Award 2004". Training-ul este organizat de agentia Achelis & Partner Public Relations.

Zilele Carierei

Ziua de 11 noiembrie, organizata in colaborare cu Revista Cariere, va fi rezervata intalnirii informale dintre studentii si profesionistii de Relatii Publice, scopul acesteia fiind de a oferi un sprijin studentilor in alegerea si inceperea unei cariere, atat prin crearea unui cadru organizat de intalnire, cat si prin indrumarea si consilierea acestora.

Sustinere nationala si internationala

Evenimentul se bucura de sprijinul unor organizatii de prestigiu precum: Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Europeana de Relatii Publice (CERP), Academia Europeana de Relatii Publice (EAPR), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si municipiului Bucuresti, Universitatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" si GFK Romania, Market Research Institute.

"Romanian Public Relations Week" este sprijinit de sponsorul principal, Connex, de sponsorii Microsoft, Xerox, Coca-Cola HBC, Interbrew Romania, BRD - Societe Generale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, 3 M, Achelis & Partner Public Relations, International Accounting Consulting, Media Image si de partenerii media: Banii Nostri, Invest Romania, MarkMedia, Media & Adsvertising, Comunicatii Mobile, Revista Cariere, Revista Brand 4 Brands, Comunicatedepresa.ro, Focus Vest, Ziua de Vest, Mesagerul Economic si Radio Vest.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/romanian-public-relations-week