Seminar "Romanian PR Award - How to win?"

Locul desfasurarii: Camera de Comert

Organizator: Forum for International Communications

Seminar

Invitaţie: Joi, 6 septembrie, o discutie libera despre Romanian PR Award 2007

90 de minute despre Romanian PR Award 2007! 90 de minute intr-o discutie libera, in care organizatorii competiei vor raspunde la intrebarile celor care doresc sa participe la cea de-a 5-a editie a competitiei Romanian PR Award.

Despre conditiile de participare, despre intocmirea dosarului pentru proiectul cu care doriti sa participati la concurs, despre juriu si criteriile de jurizare va vorbeste Thomas Achelis, Presedintele fundatiei Forum for International Communications si membru in board-ul Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA).

Seminarul Romanian Public Relations Award 2007 - How to win? va avea loc:


Joi, 6 septembrie 2007, intre orele 10,00-12,30, la sediul Camerei de Comert (B-dul O. Goga nr. 2), Sala Transilvania (Tronson 3, Etaj 6).


Accesul este gratuit.

Va asteptam si va rugam sa ne confirmati participarea la e-mail: dana.oancea@praward.ro, tel. 021-4120214 sau 0314014245.


Cu prietenie,


Dana OanceaDana Oancea
Project Manager
Forum for International Communications
021-4120214; 031-4014245

Despre FORUM FOR INTERNATIONAL COMMUNICATIONS


La aceasta editie au fost inscrise in competitie 69 de campanii, reprezentand o crestere de 51% a numarului campaniilor inscrise in concurs la categoria 'persoane juridice' fata de editia precedenta.

'A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale sau publicului tinta ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania', a precizat Thomas Achelis. Gilda Lazar, membra in juriul competitiei, a adaugat: 'Romanian PR Award a reprezentat, de la prima editie, un proiect ambitios: acela de a face PR pentru PR, intr-o tara in care aceasta profesie asteapta inca recunoasterea mediului de afaceri. Astazi, evenimentul dedicat PR-ului romanesc a devenit o intalnire anuala de maxima importanta in agenda profesionistilor din domeniu. Am fost unul dintre primii sustinatori ai Romanian PR Award si ma bucur sa constat ca, de la an la an, notorietatea si calitatea acestei manifestari sporeste, in beneficiul comunicatorilor romani'.

Anul acesta au facut parte din juriu: Profesorul Tony Meeahan din Marea Britanie, membru al Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA); Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA; Jürg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice; Adriana Saftoiu, Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International; Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania; Mircea Vasilescu, Redactor-Sef Dilema Veche; Nelly Benova, Presedinta Asociatiei de PR din Bulgaria; Adrian Vasilescu, Consilier al Guvernatorului BNR; Cristina Guseth, Director Freedom House; Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania si Calin Sabac, Partener al Academiei Europene de Relatii Publice (EAPR).

Participare: Intrare libera