Start pentru competitia Romanian Public Relations Award 2006

BUCURESTI - 12 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

15494-poza-concept.jpg

O data pe an oamenii de PR ies la lumina! Pana pe 12 septembrie 2006 se pot face inscrieri la cea de-a patra editie a competitiei 'Romanian Public Relations Award', cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii.

Start pentru competitia Romanian Public Relations Award 2006

Concursul este deschis oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii, care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de Relatii Publice cu rezultate deosebite. Criteriile utilizate de juriu in examinarea fiecarei campanii includ competenta si calitatea, demonstrate in cercetare, planificare, executie si masurarea rezultatelor, claritatea si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Competitia este structurata pe doua categorii principale: campanii comerciale si campanii non-comerciale. Se vor acorda premii de Aur si Argint, juriul urmand sa stabileasca numarul distinctiilor acordate. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distinctia 'PR Personality of the year'. Premii speciale vor fi acordate lucrarilor de marca, practice sau teoretice, realizate de catre studenti.

'Un premiu obtinut la Romanian PR Award inseamna recunoastere in fata clientilor, a conducerii companiei si este o dovada a succesului in comunitatea profesionala din care faci parte. Vorbind din experienta mea practica, in calitate membru al juriului international Golden World Award, pot sa spun ca aceste distinctii contribuie semnificativ la motivarea angajatilor, la cresterea respectului acordat de conducerea manageriala activitatilor de comunicare', a declarat Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications si membru in board-ul Asociatiei Internationale de Relatii Publice IPRA.

Lucrarile inscrise in competitie vor fi jurizate la standarde internationale de profesionalism, de catre experti romani si straini in comunicare, personalitati recunoscute pentru realizarile si expertiza lor in domeniu. Anul acesta vor face parte din juriu: Profesorul Tony Meeahan din Marea Britanie, membru al Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA); Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA; Adriana Saftoiu, Purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei; Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP); Gilda Lazar, Corporate Affairs Director JT International; Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania; Mircea Vasilescu, Redactor-Sef Dilema Veche; Nelly Benova, Presedinta Asociatiei de PR din Bulgaria; Adrian Vasilescu, Consilier al Guvernatorului BNR; Cristina Guseth, Director Freedom House, Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania si Calin Sabac, Partener al Academiei Romane de Relatii Publice (EAPR) .

Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc pe 6 noiembrie 2006 la Athénée Palace Hilton. Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura 'Saptamana PR-ului Romanesc' (5-9 noiembrie 2006), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor organizatii importante de profil precum: Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Saptamana PR-ului Romanesc este sustinuta de sponsorul principal, Vodafone Romania, de sponsorii: BRD Groupe Societe Generale, Quadrant Amroq Beverages SA, Microsoft, Interbrew, Athénée Palace Hilton, Alexandrion, JTI, United Communications, NOI Distributie, Kinecto, Netbridge, Media Image, 3M, Achelis & Partner si de partenerii media: Realitatea TV, Ziarul Financiar, Business Magazin, Cotidianul, Media & Advertising, Markmedia, B24Fun, Revista Cariere, Comunicatedepresa.ro, Focus Vest si EurActiv Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/start-pentru-competitia-romanian-public-relations-award-2006