Studentii sunt asteptati sa intre in competitia Romanian Public Relations Award

BUCURESTI - 15 septembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Competitia Romanian Public Relations Award isi prelungeste perioada de inscrieri pana pe 26 septembrie. Organizatorii vin astfel in intampinarea studentilor dornici sa-si dezvolte calitatile de comunicatori si sa se afirme in domeniul relatiilor publice.

Studentii sunt asteptati sa intre in competitia Romanian Public Relations Award

Fundatia Forum for International Communications invita studentii interesati sa trimita o lucrare teoretica sau un studiu de caz (cca. 1000 de cuvinte), pornind de la situatii reale sau virtuale. Inscrierea se poate efectua la www.praward.ro, rubrica Concurs.

Competitia Romanian PR Award este integrata in Saptamana PR-ului Romanesc care va avea loc in intervalul 6-10 noiembrie 2005. Gala Excelentei in Relatii Publice, programata pe 7 noiembrie, va fi urmata de trei zile de intalniri cu personalitati ale domeniului. La congresul international si seminariile din cadrul Saptamanii PR-ului Romanesc pot participa, contra unei taxe speciale, studentii interesati sa interactioneze cu practicienii domeniului, din tara si strainatate.

Toti participantii in competitie la categoria "Students Award" vor beneficia de un training gratuit, oferit de agentia de Relatii Publice Achelis & Partner, principalul furnizor de training-uri de PR din Romania.

In plus, Libraria NOI, partener al evenimentului, va oferi studentilor castigatori carti de specialitate ale unor autori de renume, neaccesibile inca pe piata romanesca. Conform traditiei, organizatorii vor incerca sa obtina 2-3 locuri de practica, pentru cele mai bune lucrari din concurs.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/studentii-sunt-asteptati-sa-intre-in-competitia-romanian-public-relations-award