Termen de inscriere prelungit pentru PR Award 2007! 26 Septembrie pentru persoane juridice si 10 Octombrie pentru Junior Award

BUCURESTI - 6 septembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cea de-a 5-a editie a Romanian PR Award isi prelungeste data limita de inscriere in competitie. Agentii de PR, companii, institutii de stat si ONG-uri se pot inscrie la PR Award 2007 pana la 26 septembrie. Studentii si absolventii isi pot depune dosarele pana la data de 10 octombrie.

Termen de inscriere prelungit pentru PR Award 2007! 26 Septembrie pentru persoane juridice si 10 Octombrie pentru Junior Award

Cu o comunicare dinamica si concentrata pe continut, cu informatie consistenta oferita de profesionisti in comunicare, cu noi membri in juriu, cu noi parteneri, cu o oferta clara pentru tinerii candidati la o cariera in comunicare, cu o miza puternica pentru piata romaneasca a comunicarii de afaceri, cu traditie si cu o promisiune, Romanian PR Award s-a transformat intr-o campanie de constientizare a importantei comunicarii in spatiul public romanesc.

Din 15 iunie si pana la 15 noiembrie, vreme de 5 luni, Romanian PR Award pledeaza pentru cercetare si responsabilitate in comunicarea institutionala. Relevanta strategica a relatiilor publice, managementul relatiilor cu grupurile cointeresate ale organizatiilor, necesitatea cercetarii pentru planificarea comunicarii, echilibrul dintre responsabilitatea comunicatorului fata de organizatia pe care o reprezinta si responsabilitatea acestuia fata de public – sunt conditii ale performantei in comunicare.

In competitie pot fi inscrise una sau mai multe campanii in cadrul sectiunilor: Campanii non-comerciale, Campanii comerciale si Junior Award.

La categoria Persoane Juridice, la cele 2 sectiuni, Campanii comerciale si Campanii non-comerciale, se concureaza pentru Golden Award for Excellence, Silver Award for Excellence, Special Awards.

Exceptional, se acorda distinctia PR Agency of the Year. La editia PR Award 2006, juriul a apreciat profesionalismul intretinut constant de catre agentia GMP in campanile pe care le realizeaza.

La categoria Junior sunt acordate distinctiile Junior Golden Award, Junior Silver Award, Junior Honourable Mentions. Pentru prima data, importante companii si fundatii corporatiste ofera tinerilor patru premii speciale:

Evrika! Award, distinctie a agentiei TEMPO pentru cea mai creativa campanie
EcoMOL, premiu MOL pentru excelenta in comunicarea de mediu
Comunicare prin cultura, acordat de Fundatia Life for Life pentru excelenta in campaniile culturale si educationale de responsabilitate sociala
Premiu special acordat de Fundatia RTC

'Sunt onorat sa fiu membru in juriul competitiei Romanian PR Award 2007 si astept cu mare interes sa fac schimb de experienta cu colegii mei din Romania', a declarat Peter Debreceny, presedintele Institute for Public Relations si nou membru al juriului PR Award. “Dinamica fara precedent a noilor canale si instrumente de comunicare este o oportunitate, dar si o mare provocare pentru profesionistii din PR. Mai mult decat oricand, campaniile de PR au o importanta strategica pentru companii”, considera presedintele institutului american de PR devenit partener al competitiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/termen-de-inscriere-prelungit-pentru-pr-award-2007-26-septembrie-pentru-persoane-juridice-si-10-octombrie-pentru-junior-award