Ultima saptamana de inscrieri pentru "Romanian PR Award 2004"

BUCURESTI - 6 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Competitia Romanian PR Award a intrat in linie dreapta. Data limita de inscriere in competitie este 12 septembrie 2004.

Ultima saptamana de inscrieri pentru

Romanian PR Award este un eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii si isi propune sa promoveze valorile acestei profesii in Romania. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 8 noiembrie 2004, la Hotel Marriott si va fi dublata in perioada 8-11 noiembrie de un congres international de exceptie "Management through communication - communications management", care va aborda rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Concursul este deschis oricaror persoane, asociatii, fundatii si companii care au finalizat pe parcursul ultimilor doi ani campanii de comunicare cu rezultate deosebite.
"A castiga un premiu in aceasta competitie inseamna sa dovedesti clientului tau, conducerii companiei tale ca ai reusit, ca munca ta este recunoscuta de colegii tai si ca esti printre cei mai buni din Romania", a afirmat Tony Meehan, directorul competitiei internationale Golden World Award si membru in juriul "Romanian PR Award".

"Competitia incearca sa stabilesca standarde, creaza ierarhii, recunoaste valori si celebreaza reusite. In plus, este un loc de intalnire pentru profesionisti, intr-un cadru mai putin tensionat decat competitia de piata, care poate contribui la consolidarea unei constiinte de apartenenta la aceasta comunitate", a declarat Iolanda Staniloiu, membra in juriul competitiei.

Romanian PR Award se bucura de sprijinul unor organizatii de prestigiu precum: Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Academia Europeana de Relatii Publice (EAPR), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si municipiului Bucuresti si GFK Romania.

Premiile romanesti de Relatii Publice sunt jurizate dupa standardele internationale, de catre experti romani si straini in PR, personalitati recunoscute pentru realizarile si expertiza lor in domeniul comunicarii. Criteriile utilizate de juriu in examinarea fiecarei lucrari vor include competenta si calitatea, demonstrate in cercetare, planificare, executie si masurarea rezultatelor, claritatea si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Evenimentul este sprijinit de sponsorul principal, Connex, de sponsorii Microsoft, Xerox, Coca-Cola HBC, Interbrew Romania, Hotel Marriott, Achelis & Partner, International Accounting Consulting si de partenerii media: Banii Nostri, Invest Romania, MarkMedia, Media & Adsvertising, Comunicatii Mobile, Revista Cariere, Revista Brand 4 Brands, Comunicatedepresa.ro, Focus Vest, Ziua de Vest, Mesagerul Economic si Radio Vest.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/ultima-saptamana-de-inscrieri-pentru-romanian-pr-award-2004