Forum Invest Economic Summit la Belgrad

BUCURESTI - 26 martie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 28-31 martie o delegatie de oameni de afaceri romani se va afla la Belgrad. Pe 30 martie, in capitala Serbiei se va desfasura Forum Invest Economic Summit, cu titlul "Consolidarea cooperarii economice in Europa de Sud-Est

Forum Invest va organiza primul sau Summit Regional dedicat Sud-Estului Europei. Evenimentul va avea loc la Belgrad, in perioada 28-31 martie 2004, la Hyatt Regency Hotel si deschide seria summit-urilor economice pe care Forum Invest le va organiza in 2004.
In 2003, Forum Invest a reusit sa reuneasca peste 1200 de oameni de afaceri, dintre care o treime romani, in cadrul evenimentelor economice, de cel mai inalt nivel, organizate, in Viena, Roma, Moscova si Beijing. Acestor delegatii impresionante li s-au adaugat peste 50 de ziaristi romani, grupuri de artisti plastici sau specialisti in comunicare. Evenimentele noastre au generat in 2003, peste 40 de articole in presa internationala.
In cei 8 ani de existenta, Forum Invest, a organizat peste 25 de forumuri, in 20 capitale si orase mari ale lumii si a derulat 18 campanii de PR pentru firme-lider de piata in domeniul lor de activitate.

La sfarsitul anului trecut schimburile comerciale dintre Romania si Serbia au atins un volum de 182,9 milioane USD, din care 153,1 milioane USD reprezinta exporturi romanesti si 29,8 milioane USD importuri din Serbia si Muntenegru.

Despre Forum Invest

Urmatorul eveniment purtand marca Forum Invest Economic Summit va avea loc la Washington, in perioada 9-13 mai. Parteneriatele de afaceri cu companii americane va asteapta!
Felicia Iordache
Media Manager, Forum Invest
felicia.iordache@foruminvest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-invest/forum-invest-economic-summit-la-belgrad