BUCHAREST FOOD FESTIVAL - UN SUCCES EUROPEAN

BUCURESTI - 27 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Duminica seara s-a incheiat cea de a patra editie a Bucharest Food Festival, eveniment dedicat culturii gastronomice. Bucurestenii dar si strainii aflati in trecere prin parcul Tineretului au descoperit in cele 3 zile de eveniment o parte din produsele traditionale originale ale Romaniei si din 14 tari ale Uniunii Europene: Grecia, Belgia, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania si bineinteles Romania.

BUCHAREST FOOD FESTIVAL - UN SUCCES EUROPEAN

Pentru prima data accesul a fost gratuit, ceea ce a facut ca numarul vizitatorilor sa fie de peste 60 000 de oameni.
Vizitatorii au devorat sandwich-ul european de 27 de metri, au mancat din tortul urias de clatite, au gustat fina inghetata de parmezan cu trufe au putut degusta Jambon Cerano, zeci de feluri de paste, Paella Valenciana, Prosciuto di Parma, gemuri si dulceturi, magiun, miere naturala, bezele si norisori de cocos, creme de ciocolata si vanilie sau au apreciat gustul mancari imbunatatit de plate aromatice vii din Olanda.

Despre Forward Media & Advertising

Obiectivul evenimentului a fost atins, vizitatorii fiind informatii despre ultimele tendinte in gastronomia europeana, de un succes deosebit bucurandu-se demonstratiile pregatite de bucatari celebrii precum Horia Varlan, Antonio Pasarelii, Chef Cezar si somelieri de prestigiu, Sergiu Nedelea, Marian Timofti, Bogdan Dumitrescu.
Evenimentul a fost organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles.
Succesul acestei editii a dovedit ca Bucharest Food Festival si-a castigat locul in sufletul bucurestenilor de toate varstele.

tel 0726 363 130
office@nextlevelevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/bucharest-food-festival-un-succes-european