ELENA GHEORGHE - DISCO ROMANCING @ SUMMER CRUSH MAMAIA

Constanta - 2 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Una dintre cele mai iubite cantarete din peisajul muzical romanesc, Elena Gheoghe, va fi prezenta vineri seara in clubul Summer Crush Mamaia pentru un recital ce poarta numele ultimului sau hit, Disco Romancing, o melodie aflata in Top 5 la principalele radiouri din Romanaia.

ELENA GHEORGHE - DISCO ROMANCING @ SUMMER CRUSH MAMAIA

Melodia este compusa de Laurentiu Duta si se potriveste perfect cu vocea si personalitatea Elenei Ghorghe. Atmosfera deosebita de vineri seara va fi asigurata si de DJ Kokko, care va fi ajutat de una dintre cele mai bune trupe de dansatoare de pe litoral, Crush Girls.

Despre Forward Media & Advertising

Este unul dintre ultimele party-uri din acest an de pe faleza din Mamaia, clubul Crush urmand ca de luna viitoare sa revina in locatia din orasul Constanta. Dupa distractia de vineri seara din clubul Summer Crush Mamaia, sambata sunteti asteptati sa va relaxati pe cea mai spectaculoasa plaja de pe litoralul romanesc, Crush Beach, ce se gaseste chiar in fata clubului.


SUMMER CRUSH MAMAIA - FEEL THE DIFFERENCE!
REZERVARI: 0724.918.263, 0733.988.556
rezervaricrush@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/elena-gheorghe-disco-romancing-summer-crush-mamaia