TURNEU NATIONAL JOHANN STRAUSS ENSEMBLE - BEST OF VIENNA

BUCURESTI - 25 august 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Iubitorii muzicii de calitate au, incepand de astazi, un motiv in plus de bucurie. Celebra orchestra de camera austriaca, Johann Strauss Ensemble a anuntat ca va reveni anul acesta in Romania intre 10 si 20 decembrie pentru un turneu national de Craciun. Numele concertului ce ne va fi prezentat anul acesta de muzicienii vienezi este Best of Vienna si va cuprinde lucrari muzicale devenite faimoase de-a lungul timpului in capitala Austriei.

TURNEU NATIONAL JOHANN STRAUSS ENSEMBLE - BEST OF VIENNA

Azi au fost puse in vanzare biletele pentru concertul de la Bucuresti ur. Atmosfera de basm specifica concertelor vieneze va fi adusa de Johann strauss Ensemble in Capitala, la Sala Palatului, pe 11 decembrie, tema principala a acestui concert fiind Craciunul. Acesta va fi cel de-al al saselea spectacol realizat in Bucuresti de orchestra austriaca, concertele marca Johann Strauss Ensemble devenind deja o traditie! Evenimentul este organizat de Project Events impreuna cu Forward Media & Advertising si este programat pentru ora 20:00!

Orchestra Johann Strauss Ensmble a fost fondata in 1985. Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele. Repertoriul orchestrei contine lucrari ale familiei de compozitori Strauss, Mozart, Haydn, Bethoven, Schubert, etc.

Prim-solistul si dirijorul acestui concert este carismaticul prim dirijor al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena, Russel McGregor! El a avut ocazia sa ii acompanieze si dirijeze pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Ildiko Raimondi si multi altii. Instrumentul la care McGregor canta este o vioara fabricata de catre Carlo Giuseppe Testore in anul 1697, aceasta fiind “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart! „ Ma intorc mereu cu placere in Romania. Aveti o tara minunata, iubesc sufletul romanesc si peste tot unde ma duc in lume vorbesc cu drag de turneul pe care il intreprindem in fiecare an in tara dumneavoastra” a declarat Mc Gregor

Despre Forward Media & Advertising

Biletele au fost puse in vanzare astazi si vor putea fi gasite la casieria Salii Palatului, in magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu si online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Preturile acestora pornesc de la 50 de lei, ajungand pana la 250 lei, in functie de categorie.
0758.323.333
www.biletoo.ro
ionut@4ward.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/turneu-national-johann-strauss-ensemble-best-of-vienna