ULTRA SMILE TUNNING PARTY & CARNAVAL PARTY @SUMMER CRUSH MAMAIA

Constanta - 5 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Summer Crush Mamaia va invita la un nou weekend de vis, clubul care nu doarme niciodata, v-a pregatit doua petreceri inedite.

ULTRA SMILE TUNNING PARTY & CARNAVAL PARTY @SUMMER CRUSH MAMAIA

Carnaval Party

Prima petrecere are loc vineri, 6 august , Carnaval Party, o petrecere la care sunteti invitati sa veniti cu cea mai spectaculoasa costumatie pe care o aveti. DJ Kokko si Summer Crush Girls au pregatit deja costumele, melodiile si coregrafiile pentru ca seara dumneavoastra sa fie incendiara.Ultra Smile Tunning Party

Petrecerea de sambata seara este un ``concept party`` dedicata frumusetii feminine, mai exact zambetului perfect. Sloganul acestei seri este ``Petreci si Intineresti`` cu Summer Crush si Allergan Medical Aesthetics! Participantele la aceasta petrecere pot castiga unul din cele zece tratamente cu Juvaderm Ultra, un produs de ultima generatie ce da contur si volum buzelor si care este folosit de celebra Angelina Jolie.

Castigatoarele pot beneficia de injectarea cu Juvaderm Ultra chiar in timpul petrecerii sau o pot face oricand intr-un cabinet specializat din Constanta sau Bucuresti.

Invitatul special al serii este celebrul chirurg estetician Calin Dobos, de la clinica Hyperion din Galati, medicul care a `tunat` probabil cele mai multe vedete din Romania si care va aplica personal tratamentele.

Toata lumea va avea ceva de castigat in aceasta seara , participantii putand obtine bonuri de discount pentru tratamentele de frumusete.


Despre Forward Media & Advertising

Evenimentele de vineri si sambata din clubul Summer Crush din Mamaia au fost pregatite in detaliu de Mirela Matichescu, managerul clubului care a declarat ca ``Summer Crush pregateste pentru clientii sai in aceasta vara cele mai inedite petreceri de pe litoralul romanesc,va asteptam sa va convingeti.``


SUMMER CRUSH MAMAIA - FEEL THE DIFFERENCE
REZERVARI: 0724.918.263, 0733.988.556
rezervaricrush@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/ultra-smile-tunning-party-carnaval-party-summer-crush-mamaia