ARGOS ADVERTISING

ARGOS ADVERTISING


Descrierea companiei ARGOS ADVERTISING

foseptice.ro este o alternativa orientata spre client, a tuturor companiilor de profil de pe piata romaneasca din domeniul fose septice ecologice. Principala strategie implementata de noi, este acea de a oferi calitatea maxima a produselor dorite, la pretul cel mai mic posibil.

Astfel ca, ideea de fose ieftine s-a dovedit a fi de fapt cel mai satisfacator proiect de pe piata romaneasca, atat pentru clienti, cat si pentru noi prin oportunitatea de a furniza una din cele mai vaste pachete de produse din acest domeniu, sisteme de epurare, prin furnizarea de fose septice ecologice, ministatii de epurare, statii de epurare, separatoare de ulei si hidrocarburi, separatoare de grasimi si multe alte produse ecologice, cat si prin furnizarea serviciilor aferente acestor sisteme ecologice, cum ar fi: servicii de montaj fose septice, servicii de asistenta la montaj pentru fose septice, consultanta in domeniul pentru sisteme de epurare a ape menajere, servicii de mentenanta si constatare. Pentru comenzi fose ecologice, nu ezitati sa ne contactati !

Comunicate ARGOS ADVERTISING :

  • Bucuresti - 7 aprilie 2011

    Telul pentru 2011 al www.foseptice.ro este acela de a implementa cat mai multe proiecte in vastul domeniu acoperit de fose septice . Si anume implementarea de proiecte pentru diferite zone [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei ARGOS ADVERTISING.