Fose Septice Ecologice

BUCURESTI - 7 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Telul pentru 2011 al www.foseptice.ro este acela de a implementa cat mai multe proiecte in vastul domeniu acoperit de fose septice . Si anume implementarea de proiecte pentru diferite zone turistice cu Pensiuni, Vile, Moteluri sau diferite centre de acomodare turistica. Desi principala activitate este acea de comercializare de sisteme de epurare prin vanzarea directa catre beneficiar de fose septice ecologice, nu se exclud nici proiectele ce tin de statii de epurare sau orice alt sistem de epurare.

fose septice ecologice

fose septice ecologice

 Noi chiar credem in ECOLOGIZARE 

www.foseptice.ro

Ne dorim sa ajutam la informarea cu privire la produsele ecologice distribuite de www.foseptice.ro si sa informam si despre proiectele in curs de demarare in ceea ce priveste notiunea de fosa septica. Ca urmare vom reda unul din articolele gasite pe blogul www.foseptice.ro:

"

Ne bucuram sa va regasim la inceput de 2011. Si, in plus ne bucuram sa intalnim tot mai multe persoane interesate de ECOLOGIZARE si de ceea ce reprezinta notiunea de fose septice in acest context.

Despre noi, putem spune ca am inceput anul acesta cu dreptul. Spunem asta pentru ca desi preconizam o perioada destul de sedentara vis-a-vis de activitateaecologica nationala , am fost surprinsi sa primim feedback-uri foarte pozitive cu privire la activitatea noastra de informare. Si ce ne-a surprins si mai mult a fost faptul ca pe segmentul de interes pe care il avem mereu in discutie, au aparut reprezentanti ai unor societati interesate de acest aspect. Si aici facem referire la pensiuni, hoteluri si centre turistice, care au devenit foarte interesate de produsele menite sa recicleze apele menajere rezultate, in cel mai economic mod posibil.Desi trebuie sa recunoastem ca intial am atribuit acest interes presiunii exercitate de institutiile mediului, am ramas foarte placut surprinsi sa constatam ca cei mai multi dintre cei responsabili cu administrarea acestor locatii au preluat initiativa din pura dorinta de a daruii ceva mediului care le ofera de cele mai multe ori avantajul prin peisajele inconjuratoare. Am fost surprinsi sa auzim unul din reprezentanti spunand: “Vreau sa am grija de natura care imi ma respecta in fiecare sezon, atragand tot mai multi clienti prin frumusetea ei. Ce s-ar intampla daca toti pomii acestia ar pierde din frumusetea lor si apa din spatele pensiunii ar incepe sa miroase si chiar sa isi piarda cristalinitatea. Am ajunge sa ne simtit cazati intr-o groapa de depozitare a resturilor menajere”

Asadar, ca urmare a intampinarii proiectelor noastre de catre cei carora le erau adresate, am hotarat ca anul acesta sa intreprindem cat mai multe activitati cu scopul de a informa si de a ajuta in ceea ce priveste ECOLOGIZAREA. Asadar asteptam si propunerile dumneavoastra in ceea ce priveste ideile cu tema ECOLOGIZARE, cat si in ceea ce priveste termeni precum: fose septice, statii de epurare, sisteme ecologice sau oricare alt subiect cu implicare directa in aceasta incursiune in lumea ECO.

Noi credem intr-o lume viitoare cat mai ecologica, noi credem ca vom gasii tot mai multe persoane dispuse sa faca acest pas mic, dar cu un impact atat de mare in ceea ce priveste ecologizarea mediului inconjurator. Cu toate ca poate multi dintre cei ce doresc sa faca ceva pentru ecologizare, de multe ori sunt opriti de propriul gand, de propria ideie prin care cu o floare nu se face primvara. Dar noi am avut privilegiul sa vedem si de dincolo de bariera, sa vedem ca sunt de fapt foarte multi cei ce fac pasul spre ecologizare. Ne mandrim sa fim printre cei ce vor lasa ceva in urma spre mai bine.

Pentru orice ideie, sugestie sau dorinta de implicare in acest proiect de ecologizare, nu ezitati sa lasati un commentariu mai jos mentionand si o modalitate de contact (comentariul va fii publicat fara modalitatea de contact) si vom raspunde cu maxima promptitudine.

Va multumim pentru sprijinul si increderea acordata in anul 2011 si va invitam sa pasim impreuna spre mai sus in 2011.

Best regards

Ecologic

“ Noi chiar credem in ECOLOGIZARE ! “

"

 

In speranta ca am ajutat la o informare cat mai vasta asupra ideilor concepute in cadrul foseptice.ro si ca am oferit suficiente informatii cu privire la domeniul in care incorporam si notiunea de fose septice, va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

 

cu stima,