Top 10 motive

BUCURESTI - 8 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Top 10 motive pentru care Mos Craciun ar alege un cadou personalizat:

Top 10 motive

1. Ca sa stie daca cineva a fost cuminte sau nu, cu siguranta trebuie sa cunoasca bine persoana respectiva. Pentru cei care inca se indoiesc ca el ii stie (si nu ne referim doar la copii) un cadou personalizat este o dovada de netagaduit in acest sens!
2. Cu un cadou personalizat, Mosu', care se stie, este foarte batran, poate fi sigur ca nu se repeta, ca n-a mai facut acelasi dar si in alt an. Plus ca astfel este original fara mari batai de cap!
3. Nimeni nu ar putea sa spuna ca nu-i place un cadou personalizat cu o fotografie de-a sa. Ca doar toti suntem destepti si frumosi, nu? Deci, Mosu nu va primi reclamatii!
4. Afectat probabil si el de criza mondiala, cu un cadou personalizat nu mai trebuie sa isi faca griji daca acesta pare sau nu a fi scump. Imaginea proprie sau a celor dragi este cu siguranta nepretuita!
5. In sfarsit anul asta ar putea fi sigur ca nu va mai incurca destinatarii. Cadourile personalizate vor fi recunoscute chiar si fara eticheta.
6. Pentru ca sunt unii care isi pierd repede interesul fata de cadourile primite, Mosul s-a trezit cu scrisori cu noi cereri, uneori si prin februarie, martie. Un cadou personalizat va fi greu dat uitarii, constituind o atractie si un motiv de lauda cel putin pana la Craciunul viitor.
7. Sunt unii carcotasi care spun ca Mosul este invechit,demodat. Cand o sa-l vada insa cat de bine se descurca cu fotografiile digitale si computerul, cu siguranta isi vor reconsidera parerea.
8. Cadourile ne sunt oferite din dragoste, iar aceasta nu este un produs de serie, ci un sentiment personalizat. Schimband abordarea, Mosul poate va reusi sa ne invete ca nu iubeste lumea, ci iubeste pe Simona, pe Dan, pe Catalina, pe fiecare dintre noi in parte!
9. Din scrisori, sau in timpul anului, cand vroia sa vada daca suntem cuminti, Mosul a strans o gramada de fotografii frumoase, de texte hazlii si de poezioare. Pai ce sa faca cu toate astea, mai ales ca nu e frumos sa le returnezi asa tam-nesam?. Daca ar alege un cadou personalizat si-ar rezolva de minune si aceasta problema.
10. Anul asta ar putea alege un cadou personalizat pentru ca pur si simplu stim ca se amuza teribil sa ne surprinda de fiecare data!

Despre Foto Bazar

Foto Bazar - magazin online de obiecte si cadouri personalizate
Pentru comenzi si informaţii suplimentare:
Foto Bazar - www.foto-bazar.ro
Tel: 0318003453
Mobil: 0724 27 23 07
E-mail: office@foto-bazar.ro
office@foto-bazar.ro