Un nou reper cultural: TEATRUL DE MAGIE

BUCURESTI - 18 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti, 18 februarie 2009 In premiera pentru spatiul cultural romanesc si raspunzand asteptarilor unui public fermecat de arta iluzionismului, a fost infiintat Teatrul de Magie, de catre actorul si magicianul Andrei Teasca.

Un nou reper cultural: TEATRUL DE MAGIE

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia: magie general, close-up, animal magic, mentalism, magie de scena, iluzii etc.

'Ca actor care a descoperit magia, m-am regasit in cuvintele lui Robert Houdin care spunea ca magicianul nu e un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului. Mi-am dorit foarte mult sa aduc publicului roman aceasta forma de manifestare culturala, iar Teatrul de Magie, reprezinta inceputul materializarii acestei dorinte. Nu avem inca spatiu sau fonduri, ci doar multe proiecte si convingerea ca vom gasi oameni si autoritati care sa creada si sa sustina demersul inceput de noi', declara Andrei Teasca, membru fondator Teatrul de Magie

Primul proiect al Teatrului de Magie, spectacolul Magic Show, gazduit de teatrul Nottara se bucura deja de mare succes, fiecare reprezentatie avand un public numeros, care descopera cu incantare si curiozitate trucuri, iluzii si momente de magie care se impletesc cu muzica, dans si care se intampla pentru prima data pe viu si atat de aproape de el.

Urmatorul spectacol va avea loc luni, 23 februarie, la Teatrul Nottara, sala Eugen Lovinescu, incepand cu orele 19:00. Andrei Teasca va avea alaturi pe frumoasa balerina Stefania Banica si doi tineri magicieni, Vlad Grigorescu si Paul Lungu. Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a teatrului Nottara sau de pe siteul www.bilete.ro

Despre Foto Bazar

Teatrul De Magie
Elena Ionescu
PR Manager
Teatrul de Magie
0761 334 334
teatruldemagie@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/foto-bazar/un-nou-reper-cultural-teatrul-de-magie