HAVE A FOTOPIPE DAY

Iasi - 26 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

FOTOPIPE.RO unul dintre cele mai dinamice magazine online din Romania în domeniul produselor IT, electronicelor şi telefoanelor GSM, oferă suport vizitatorilor săi în alegerea cadoului ideal cu prilejul Sarbatorilor Pascale

HAVE A FOTOPIPE DAY

FOTOPIPE.RO uşurează decizia de alegere şi reduce la minimum timpul de achiziţie fiind construit cu scopul de a oferi o experienţã cât mai plãcutã utilizatorilor de e-commerce. Accentul s-a pus pe uşurinţa în navigare şi prin utilizarea noii facilitãţi de filtrare astfel încât utilizatorii sã poatã identifica rapid şi uşor produsele de care sunt interesaţi.

Este mult mai comod să alegi si să primeşti produsul acasă sau la birou în loc să te deplasezi la un magazin Vizitati www.fotopipe.ro si puteţi găsi cadoul adecvat pentru persoana dragă prin comandă rapidă, livrare imediată si sigură.

Despre FOTOPIPE S.R.L.

WWW.FOTOPIPE.RO un magazin virtual care isi propune sa ofere clientilor sai nu numai produsele cele mai fiabile si performante dar si sprijinul si garantia unor servicii excelente.
WWW.FOTOPIPE.RO
comenzi@fotopipe.ro