Smart IT - O competiție provocatoare! Faceți față premiilor?

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Smart IT vine cu un complex de provocări adresate tinerilor softiști și onlineri. În jurul competiției centrale de aplicații web & mobile sunt inițializate concursuri-surpriză pe diverse teme propuse de companii de renume.

Smart IT - O competiție provocatoare! Faceți față premiilor?
 Dorim sa le cream dezvoltatorilor de aplicatii cadrul propice comunicarii cu specialisti din mari companii de profil, din partea carora pot obtine un feedback relevant. De asemenea, tinerii au oportunitatea de a interactiona si de a dezbate pe subiecte comune cu ocazia intalnirii de final din club Tribute, pe 16 noiembrie, cand "socializarea" va fi cuvantul de ordine. 

Luminita Nitoiu, PR Playtech.ro

Cine nu programează votează! Asus pune la bătaie o tabletă Transformer pentru votarea aplicațiilor înscrise în Smart IT.  Asus Transformer va fi acordată prin tragere la sorți unei persoane care și-a exprimat preferințele prin vot (votarea se face prin platforma de socializare Facebook).

Vezi Provocarea Asus la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-asus.

 

Internauții isteți și creativi merită un iPhone 4S! EuroGSM oferă noul smartphone Apple dezvoltatorului care construiește o aplicație funcțională pe iOS și Android care să răspundă următoarelor cerințe: 

-        Să localizeze magazinele EuroGSM cu adrese, fotografii, descriere și cu distanța la care se află utilizatorul față de magazine; 

-        Să integreze localizarea magazinelor EuroGSM în Google Map; 

-        Să caute cel mai apropiat magazin EuroGSM față de locul în care se află utilizatorul. 

Vezi Provocarea EuroGSM la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-eurogsm.

 

O idee pentru iPad 2 - 16 GB, WiFi! KolectivStudio oferă tableta Apple pentru un concept de aplicație de tip joc prin care KolectivStudio.com să poată promova serviciile de dezvoltator de aplicații smartphone. Propunerea va fi prezentată într-un document format .doc sau .pdf.

Vezi Provocarea KolectivStudio la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-kolectivstudio.

 

Cu atenție, se face carieră! TotalSoft oferă un internship la Embedded Software pentru construirea unei aplicații Android care să facă o poză unei incinte și să detecteze diferențele față de o poză realizată anterior (ce obiecte sunt în plus sau în minus).

Vezi Provocarea TotalSoft la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-totalsoft.

 

Online și marketing pentru distracție si… o noua echipă! Club Tribute din București va testează creativitatea pe Facebook. Pentru realizarea unei pagini de club virtual pe Facebook și întreținerea acesteia prin promovare și socializare, Tribute vă plătește seara cu prietenii.

Vezi Provocarea Tribute la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-tribute.

 

Fanii BlackBerry intră în program! Research In Motion (RIM) oferă 1 an de membership gratuit SELECT Alliance Program, în valoare de 2.900 euro sau dispozitive BlackBerry pentru cea mai tare aplicație BlackBerry înscrisă în competiția Smart IT.

Vezi Provocarea RIM la adresa www.playtech.ro/smartit/provocări/provocarea-rim.

 

Sponsorii și partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, TotalSoft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Tribute și Q2M. 

Evenimentul se bucură de susținerea bloggerilor Cristian China-Birta (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Bogdan Petre (Imidoresc.ro), Vali Bîrzoi (valiq.ro) și Sorin Rusi (sorin.rusi.ro). 

Parteneri media: Realitatea.net, Paginademedia.ro, Lab501.ro, Regie Live, Știință și Tehnică, Startups.ro, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, AdEvolution, Money.ro, Radio Lynx, Mobilissimo.ro, Money Express, Business Cover, LaptopNews.ro, ArenaIT.net, Ziua Veche, PCMHZ.ro, Cariereonline.ro, WASD.ro, Puterea, Organizația Colegiul Studențesc din Electronică (OCSE), Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare (LSAC), Inventeaza.ro, Gadget.ro, PCnews, PC World, Computer World, PCforum.ro, AndroidLive.ro și PHPRomania.net. 

Despre Smart IT:

Smart IT este cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile desfășurată în România până în prezent, organizată de Playtech.ro. Concursul este adresat dezvoltatorilor de aplicații, iar înscrierile sunt deschise în perioada 17 octombrie - 10 noiembrie 2011. Câștigătorii vor fi desemnați în cadrul Mesei rotunde Smart IT, care va avea loc la data de 16 noiembrie 2011, în club Tribute din București.