La ATVRom, Black Friday e pe bune!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Sport, Agricultura

ATVRom ridică standardele în acest an cu oferte de Black Friday. În timp ce comercianții din toată lumea se pregătesc și ei de vinerea neagră a reducerilor, ATVRom se pregătește să redefinească sensul cuvântului ”ofertă”. Pentru pasionații și profesioniștii de aventură, 3-6 noiembrie nu sunt doar zile de reduceri, ci zile de descoperire.

Black Friday

Black Friday

 Acum LICHIDĂM STOCURILE! Cele mai mari reduceri din an! 

ATVRom

ATVRom aruncă în piață doar câteva ponturi pentru cele 4 zile de MEGA OFERTE: 30% discount la accesorii, 40% discount la echipamente, reduceri de până la 25% la motocilete și până la 20% la ATV și SXS. Restul trebuie să le descopere fiecare.

Sute de oferte exclusive așteaptă să fie descoperite. Iar fenomenul FLASH SALE, deja devenit tradiție, schimbă regulile jocului. FLASH SALE vine cu reduceri suplimentare la produsele deja reduse în fiecare oră, la fix, primele 4 minute. Iar curiozitatea poate aduce cele mai avantajoase achiziții.

Iar pentru cei care caută flexibilitate în achiziții, soluțiile de finanțare de la ATVRom sunt pregătite să surprindă. Cu condiții excepționale pentru rate și leasing, fiecare client va descoperi că visurile devin realitate mai ușor decât ar fi crezut.

”ATVRom s-a consolidat de-a lungul timpului drept un lider în domeniul vehiculelor de agrement și al echipamentelor, având în portofoliu branduri de renume. În spatele fiecărei oferte se află o echipă dedicată, pasionată și dornică să ofere clienților cele mai bune produse și servicii. Acest Black Friday reprezintă mai mult decât o simplă promoție; este dedicarea noastră față de clienți și dorința de a răsplăti fidelitatea acestora”, spune Andreea Mihai, manager de marketing.

Black Friday la ATVRom e evenimentul anului pe care nu ai vrea să-l ratezi… pe bune!

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fox-it-expert/la-atvrom-black-friday-e-pe-bune