MOTOCICLETELE HUSQVARNA si GASGAS, LANSARE OFICIALA IN ROMANIA

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip General in Sport

Weekendul acesta a avut loc lansarea oficiala a celebrelor brand-uri de motociclete HUSQVARNA si GASGAS, in Romania. Evenimentul, care a intrunit nume importante din lumea cross-enduro, a avut loc la Buzau, intr-o locatie propice sporturilor extreme pe doua roti. Alaturi de importatori s-au alaturat sportivi, parteneri, dar si dealeri, cu respectarea tuturor normelor de protectie in contextul pandemic actual.

Lansare Husqvarna / GasGas

Lansare Husqvarna / GasGas

  “Sunt convins ca voi avea succes in noul an competitional cu motorul de GASGAS, motocicleta are multa potenta, practic e identic cu Husqvarna. Astept cu mare nerabdare sa inceapa cursele sa reprezint clubul meu, Masterbike, si noul meu suporter, Authentic Spirit” 

Norbi Levente

Motocicletele Husqvarna si GASGAS au gastigat increderea pilotilor prin caracteristicile tehnice de top de care dispun, iar notorietatea prin clasarea pe podiumurile de la majoritatea campionatelor internationale de profil. Cele doua branduri de motociclete, apartinand KTM Group, sunt importate in Romania de Authentic Spirit si Atvrom, prin divizia lor - ATH Moto, si vor avea distributie nationala in magazinele proprii si reteaua de dealeri.

Dani Otil, cel mai bun prezentator TV dintre enduristi, dar si cel mai bun endurist dintre prezentatorii TV, a fost gazda evenimentului. Dani, un reprezentant al sportului de mai bine de 10 ani este ambasador al celor doua branduri, in Romania. Alaturi de vechi prieteni, de principalii organizatori ai competitiilor oficiale de enduro si hard-enduro in Romania, de sportivi si de pasionati ai acestui sport extrem, au avut ocazia sa testeze in weekend performantele motocicletelor.

”E un eveniment care ar trebui sa se intample in fiecare an, la fiecare lansare noua de motociclete, un eveniment care ar fi trebuit sa se intample ori de cate ori un sportiv devenea sponsorizat, e un eveniment mult asteptat si ne dorim sa se repete, ne-am dori ca de fiecare data cand se lanseaza o gama noua sa ne strangem la fel, oameni importanti din dealership, pe cat se poate cu pandemia, oameni importanti din sport, in general, si organizatori. Am putea fi mult mai uniti si am putea face mult mai multe lucruri. Mana asta de oameni care am fost la lansarea GASGAS / HUSQVARNA putem schimba multe lucruri in bine, mai ales ca acum avem un partener puternic langa noi, Authentic Spirit”, spunea Dani Otil dupa eveniment.

In tabara ATH MOTO a intrat cu entuziasm pilotul Jozsa Norbert Levente (pentru prieteni - “Norbi”), Campion National, in 2020, la Hard Enduro, pentru a cincea oara, care va concura in concursurile de profil din cursul anului pe o motocicleta GASGAS EC 300. Acesta a declarat: “Sunt convins ca voi avea succes in noul an competitional cu motorul de GASGAS, motocicleta are multa potenta, practic e identic cu Husqvarna. Astept cu mare nerabdare sa inceapa cursele sa reprezint clubul meu, Masterbike, si noul meu suporter, Authentic Spirit.”

Se alatura echipei ATH MOTO si veteranul pilot Bart Stroisteanu, probabil cel mai cunoscut ambasador al motocicletelor Husqvarna pe piata din Romania. El va testa acelasi model, GASGAS EC 300.

Authentic Spirit este cel mai mare distribuitor de vehicule powersports din zona Balcanilor. Sediul central se afla in Cluj, compania fiind prezenta pe piata cu 10 showroom-uri proprii in Cluj, 2 in Bucuresti, Pitesti, Timisoara, Arad, Piatra Neamt, Sofia, Burgas si Varna, dar si prin distributia in peste 30 de magazine. Authentic Spirit este distribuitorul oficial si exclusiv al CF MOTO in sapte tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia si Croatia. In tarile unde Authentic Spirit este distribuitor, CF MOTO este lider de piata, cu cel mai mare market share.

Incepand cu anul 2021, Authentic Spirit si ATVRom, cel mai mare resealer de profil, cu o distributie nationala prin 11 magazine proprii sau in sistem de dealership, si-au unit fortele intr-un parteneriat pentru a realiza impreuna distributia brandurilor CF MOTO, Fantic, Husqvarna si GASGAS.

Despre FOX IT EXPERT

Dealership care comercializeaza ATV, SXS, motociclete, scutere, Spyder, snowmobile, skijet, accesorii, echipamente si piese de schimb la cele mai bune preturi.