Curs The 7 Habits of Highly Effective People – FranklinCovey

BUCURESTI - 6 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 21- 23 noiembrie FranklinCovey Romania va sustine primul curs open 'Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace' in limba romana.

Dezvoltat pe baza best-sellerului cu acelasi nume al lui Stephen Covey, acest program reprezinta fundamentele imbunatatirii eficacitatii si leadershipului la nivel personal, interpersonal, managerial si organizational.

Programul celor 7 deprinderi este mai mult decat un seminar. Procesul prin care trec participantii include evaluarea (Profilul individual la 360 de grade), invatarea (Workshop-ul de 3 zile) si implementarea (Contractul celor 7 saptamani pentru aplicarea deprinderilor in viata profesionala si personala).

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.franklincovey.ro

Despre Franklin Covey Romania

FranklinCovey ofera servicii profesionale celor mai importante institutii din sectorul public si privat din lume, cu o singura misiune: sa ajute la imbunatatirea eficacitatii indiviziilor si organizatiilor, intr-un mod vizibil si masurabil. Consolidata in 1997 prin fuziunea dintre Franklin Institute si Covey Leadeship Centre, compania isi are bazele in lucrarile lui Stephen Covey, autorul bestseller-ului international 'The 7 Habits of Highly Effective People' si ale lui Hyrum Smith.

Monica Miron

FranklinCovey Romania
021.311.16.93 / 031.405.94.24
monica.miron@franklincovey.ro