Curs The 7 Habits of Highly Effective People – FranklinCovey

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: FranklinCovey Romania

In perioada 21- 23 noiembrie FranklinCovey Romania va sustine primul curs open "Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace" in limba romana.

Dezvoltat pe baza best-sellerului cu acelasi nume al lui Stephen Covey, acest program reprezinta fundamentele imbunatatirii eficacitatii si leadershipului la nivel personal, interpersonal, managerial si organizational.

Programul celor 7 deprinderi este mai mult decat un seminar. Procesul prin care trec participantii include evaluarea (Profilul individual la 360 de grade), invatarea (Workshop-ul de 3 zile) si implementarea (Contractul celor 7 saptamani pentru aplicarea deprinderilor in viata profesionala si personala).

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.franklincovey.ro

Monica Miron

FranklinCovey Romania
021.311.16.93 / 031.405.94.24

Despre FRANKLIN COVEY ROMANIA

FranklinCovey ofera servicii profesionale celor mai importante institutii din sectorul public si privat din lume, cu o singura misiune: sa ajute la imbunatatirea eficacitatii indiviziilor si organizatiilor, intr-un mod vizibil si masurabil. Consolidata in 1997 prin fuziunea dintre Franklin Institute si Covey Leadeship Centre, compania isi are bazele in lucrarile lui Stephen Covey, autorul bestseller-ului international 'The 7 Habits of Highly Effective People' si ale lui Hyrum Smith.

Participare: Intrare libera