Poze Frecventa

 • Targurisiexpozitii.ro revine la frecventa saptamanala

  Poza: Targurisiexpozitii.ro revine la frecventa saptamanala

 • Utilizarea frecventa a camerelor de supraveghere

  Poza: Utilizarea frecventa a camerelor de supraveghere

 • Rohde & Schwarz si Signalion - demonstratie practica privind transmiterea imaginilor video de inalta definitie (HD) folosind fluxuri de mare viteza in tehnologia LTE (inclusiv testele de frecventa pe uplink)

  Poza: Rohde & Schwarz si Signalion - demonstratie practica privind transmiterea imaginilor video de inalta definitie (HD) folosind fluxuri de mare viteza in tehnologia LTE (inclusiv testele de frecventa pe uplink)

 • Vital Protect

  Poza: Reacția la stres – cauza principală a bolilor de inimă

 • Primul importator direct de statii radio CB din tara a deschis un magazin online

  Poza: Primul importator direct de statii radio CB din tara a deschis un magazin online

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul frecventa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la frecventa. Pozele pe tema frecventa cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul frecventa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la frecventa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la frecventa.