LINDAB Romania: “Iesi in evidenta cu ROSU”

BUCURESTI - 4 august 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

In luna august, Lindab continua campania promotionala „Culoarea lunii” cu o oferta promotionala in ton cu temperaturile si atmosfera verii: acoperisul ROSU are un pret special. Clientii Lindab vor beneficia de 30% reducere la sistemele de invelitori din tigla metalica Nordic 400 si jgheaburi si burlane pe culoarea ROSU 758. Oferta este valabila la distribuitorii Lindab, in perioada 1 - 31 august 2009.

“Continuam in luna august seria de campanii dedicate sistemelor Lindab. Ne sustinem clientii si partenerii prin oferte speciale pentru ca nimeni nu trebuie sa accepte compromisuri atunci cand vine vorba de locuinta si confortul lor. Pot spune ca temperamentul hotarat al clientilor Lindab se potriveste culorii de foc a lunii august”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Campania este valabila numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Campania promotionala “Culoarea lunii” se desfasoara pe parcursul anului 2009. Aceasta propune periodic preturi speciale la achizitia produselor Lindab de o anumita culoare sau combinatie de culori.

Despre Free Communication

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 30 de tari si un numar de 5000 de angajati.irina.patru@freecomm.ro
irina.patru@freecomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/free-communication/lindab-romania-iesi-in-evidenta-cu-rosu