Freedom House

Freedom House


Descrierea companiei Freedom House

Regulament si conditii de participare

Pentru inscriere, candidatii sunt invitati sa trimita 3 articole (in format word), publicate in cursul anului 2006. Fiecare articol trebuie insotit fie de un scan (in cazul inscrierii prin e-mail), fie de 3 fotocopii (in cazul inscrierii prin posta), precum si de o prezentare a experientei profesionale (sau un CV).
Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.
Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune. De asemenea, jurnalistii care au castigat deja Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare ale concursului, nu se mai pot inscrie.


Inscrierile se vor face pana in data de 15 mai 2007 :
• prin posta : Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr. 125, sector 2, Bucuresti
• prin e-mail : tja@freedomhouse.ro

Jurizare si premiere

Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora.
Pentru fiecare sectiune in parte va fi oferit un Mare Premiu in valoare de 5000 RON.
In cazul in care juriul ajunge la concluzia ca niciun articol inscris la o anumita sectiune nu intruneste calitatile asteptate, nu se va acorda niciun premiu, urmand ca suma respectiva sa fie restituita sponsorului.

In luna iunie, Freedom House, Edipresse si reprezentantii sponsorilor vor face cunoscuti castigatorii in cadrul unei ceremonii de premiere care va fi preluata de partenerii media – TVR, Societatea Romana de Radiodifuziune, Dilema Veche, HotNews.ro, ComunicateDePresa.ro si Ziare.ro.

Comunicate Freedom House :

Vezi toate comunicatele companiei Freedom House.