FREELOVE MEDIA - CEA MAI NOUA FORMA DE PROMOVARE BTL

BUCURESTI - 27 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

FREELOVE MEDIA intra incepand cu data de 21 mai 2008 pe piata din Romania cu solutia perfecta de comunicare pentru companiile interesate de a-si face numele auzit printre studenti. Conceptul FREELOVE MEDIA este bazat pe a oferi publicului tinta un serviciu gratuit relevant, serviciu care astfel devine cel mai bun canal de comunicare prin care orice companie poate transmite mesajul dorit.

FREELOVE MEDIA - CEA MAI NOUA FORMA DE PROMOVARE BTL

Cu un puternic spirit de pionierat al celor care aduc pentru prima data in Romania acest concept, fondatorii FREELOVE MEDIA folosesc fotocopiatoarele instalate in sediile facultatilor ca modalitate de publicitate. Pe spatele colilor introduse in copiatoare, companiile interesate publica reclama dorita.

Aparenta simplitate a acestui program, implementat in colaborare cu Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, ofera companiilor facilitatea de a comunica unui public tinta de aproximativ 90.000 de studenti din Bucuresti. Un fotocopiator amplasat la Academia de Stiinte Economice, la Universitatea de Medicina, Politehnica sau Arta Teatrala si Cinematografica, produce aproximativ 2000 de copii pe zi, pe spatele carora mesajul companiilor se bucura de vizibilitate maxima pe o perioada indelungata. Mesajul poate fi schimbat cu usurinta, se evita rigiditatea materialelor clasice print, iar originalitatea acestui concept are un impact puternic asupra publicului vizat.

A face public un site oficial sau noua oferta de reduceri, poate chiar oportunitatile de angajare ale unei companii, devin astfel elemente din cadrul reclamelor print intr-o comunitate extrem de dinamica, cea a studentilor, in continua comunicare, comunitate formata din tineri intre 18 si 25 de ani, cu un puternic potential de dezvoltare. Conceptul FREELOVE MEDIA se bucura deja de atentia numelor precum Golden Brau sau Knorr, care se numara printre primii beneficiari ai acestui serviciu ingenios.
Extinderea programului in marile centre universitare din tara face parte din planurile viitorului apropiat.

FREELOVE MEDIA sparge astfel barierele in ceea ce priveste promovarea BTL, iar fondatorii programului sunt mai mult decat optimisti in a-si asuma succesul unui astfel de concept.

Despre FREELOVE media

Despre FREELOVE MEDIA

FREELOVE Media este singura firma din Romania care implementeaza un concept cu totul original: asocierea cu publicitatea a unor servicii folositoare si total gratuite. Lansata in 2008, firma are in prezent o prezenta ferm in cele mai importante universitati de stat din Bucuresti, oferind acces gratuit la servicii de copiere catre zeci de mii de studenti, creand astfel o arie extinsa de expunere companiilor interesate de promovare.

ALIN VOICU
TEL: 0744.147.974
E-MAIL: alin.voicu@freelovemedia.ro

office@freelovemedia.ro