Delicium, festivalul gusturilor rafinate va asteapta la Mezanin, Bucuresti

BUCURESTI - 12 aprilie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

În perioada 25-26 mai, Mezanin din centrul Bucureștiului va fi gazda unui eveniment de excepție - Delicium , targul deliciilor rafinate. Cu o ofertă vastă de dulciuri, delicatese gourmet și artizanale, Delicium promite să fie un regal al gusturilor pentru toți iubitorii de gastronomie.

jpg

jpg

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a descoperi o varietate impresionantă de delicatese gourmet și artizanale, de la specialități din ciocolată și praline, până la sortimente de biscuiți, dulciuri, produse apicole, ceaiuri, dar si produse de băcănie și brutărie.


Delicium este mai mult decât un simplu târg - este o oportunitate pentru producătorii locali să își promoveze produsele și să interacționeze cu un public pasionat de gusturi fine.


Indiferent dacă ești un amator în căutare de noi experiențe culinare sau un cunoscător în căutare de arome autentice, Delicium te va cuceri cu diversitatea și calitatea oferită.

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati incepand de sambata 25 mai si pana duminica 26 mai, la Mezanin, pe str. Actor Ion Brezoianu nr. 23-25, intre orele 10.00 -18.

Detalii suplimentare despre Delicium:

https://www.facebook.com/deliciummmm/

www.freshevents.ro

Sabina Dinu

Events & Marketing Coordinator

Email: contact@freshevents.ro

Tel: 0754 652 008

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fresh-media/delicium-festivalul-gusturilor-rafinate-va-asteapta-la-mezanin-bucuresti