Poze FreshLook Illuminate

  • FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in

    Poza: FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor"

  • WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

    Poza: WINK lansează The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul freshlook illuminate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la freshlook illuminate. Pozele pe tema freshlook illuminate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul freshlook illuminate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la freshlook illuminate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la freshlook illuminate.