Business lounge-urile Regus – altfel de hub-uri. Solutia de care ai nevoie pentru o afacere de succes

BUCURESTI - 7 martie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Imobiliare

Cei mai productivi oameni sunt cei mobili, cei care nu asteapta succesul, ci se duc ei insisi in intampinarea acestuia. Acesta este rezultatul unui studiu global realizat de Regus in 2015, care a vizat peste 44.000 de angajati din 100 de tari. Un procent impresionant de 67% dintre managerii seniori, care au raspuns esantionului, incurajeaza munca flexibila si sustin ca acest stil de lucru este productiv.

Business lounge-urile Regus – altfel de hub-uri. Solutia de care ai nevoie pentru o afacere de succes

Stiati ca o  cafenea nu este o alternativa eficienta pentru birou?

Multi antreprenori la inceput de drum cred ca munca in cafenea este o solutie flexibila eficienta, insa rezultatele ultimelor studii Regus vorbesc de la sine. Aproape jumatate dintre cei 44 000 de respondenti (49%) spun ca locurile publice precum cafenelele sunt ideale pentru verificarea mesajelor, insa nu pentru indeplinirea task-urilor importante de munca.

Stiati ca business lounge-ul Regus functioneaza ca un accelerator de business la nivel international?

Un hub de lucru este locul perfect pentru start-up-uri , pentru oameni la inceputul carierei carora le place sa lucreze cot la cot cu persoane asemenea, creative si flexibile. Hub-ul este un  loc ideal si pentru cei ce sunt  mereu intre intalniri, sunt mai mult pe teren decat in birou. Noi propunem ceva diferit : un altfel de hub! Mai degraba un business lounge Regus !

Ce inseamna mai exact? Inseamna un spatiu comun in care poti sa lucrezi confortabil alaturi de alti oameni la fel de dinamici si flexibili ca tine, conexiune securizata la internet, servicii de imprimare, scanare sau copiere, personal de asistenta dedicat suportului administrativ si, daca vrei sa iei o pauza de cafea sau ceai, ai totul la indemana !

Insa cea mai importanta caracteristica a acestor spatii de lucru este accesibilitatea. In general, hub-urile de lucru sunt constranse la nivel de locatie. Pentru ca tendinta afacerilor este de globalizare, serviciul business lounge Regus functioneaza ca un accelerator de business la nivel international, fiind accesibil atat in Romania ( in 5 locatii diferite) , cat si in peste 100 de alte tari.

Stiati ca munca intr-un colectiv sa poate aduce o retea puternica de parteneri de afaceri?

Iti doresti sa faci parte dintr-o comunitate de business puternica? Iti doresti sa te conectezi cu oameni de afaceri, cu antreprenori juniori, oameni flexibili si creativi ca tine, dar cu cei seniori, care te pot invata si inspira? Spatiile de lucru in comun profesioniste sunt una dintre cele mai eficiente solutii.

Cercetarile Regus arata ca 82% dintre cei 44 000 de respondenti considera spatiile de co-working o oportunitate de a intalni alti oameni care gandesc la fel ca si ei. Business lounge-urile Regus iti ofera sansa sa faci parte dintr-o comunitate puternica, extinsa la nivel global, a